Logo

Συγχαρητήρια επιστολή Καλαϊτζίδη για Βεσυρόπουλο

Συγχαρητήρια επιστολή για τον Υφυπουργό πλέο Απόστολο Βεσυρόπουλο εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. Στην επιστολή αναφέρει:

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ημαθιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, για την ανάληψη των καθηκόντων του υφυπουργού Οικονομικών (αρμόδιου για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας). Είναι μια κορυφαία κυβερνητική θέση που δίκαια και επάξια αναλαμβάνει ο δικός μας “Απόστολος”, που τη γνωρίζει ως αντικείμενο και που ανταποκρίνεται πλήρως στις ικανότητες και στο έργο του.

Αναλαμβάνει την ευθύνη ενός σημαντικού οικονομικού τομέα και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί επάξια στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο στον τομέα του όσο και συνολικά μαζί με τους επίσης άξιους συναδέλφους του στο νέο υπουργικό συμβούλιο της χώρας. Οι προσδοκίες από το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι πολλές, προσβλέπουμε στην άμεση και ορθή επίλυση σοβαρών θεμάτων και της Ημαθίας κι εύχομαι στον Απόστολο Βεσυρόπουλο προσωπικά και σε όλα τα μέλη της νέας κυβέρνησης, με πρώτο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καλή επιτυχία με έργο ανάπτυξης και δημιουργίας που το έχει ανάγκη ο τόπος που το έχουν ανάγκη όλοι οι πολίτες".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb