tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάσος Ηλιόπουλος: "Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει την ανατροπή στις εκλογές" (video)

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τις εκλογές, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος είναι ο κεντρικός ομιλητής του κόμματος στην εκδήλωση της Βέροιας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αναδείξει το πρόγραμμά του. Πρόσθεσε, ότι ψηφοφόροι βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική επιλογή, επειδή για πρώτη φορά μετά την είσοδο στα μνημόνια, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα δικό τους πρόγραμμα και όχι ένα πρόγραμμα που θα το ορίζουν οι δανειστές.

Ο κ. Ηλιόπουλος είπε ακόμη, ότι ο ΣυΡιζΑ όταν ανέλαβε βρήκε άδεια ταμεία ενώ σήμερα στα ταμεία του κράτους βρίσκονται 34 δισεκατομμύρια € και το χρέος είναι ρυθμισμένο.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στοχεύει στην δημιουργία πεντακοσίων χιλιάδων ποιοτικών θέσεων εργασίας, με δικαιώματα ωραρίου εργασίας και κοινωνική ασφάλιση. Για την κοινωνική ασφάλιση σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε χρεοκοπημένο σύστημα ενώ αφήνει στιγμή ο ΕΦΚΑ είναι πλεονασματικός και επουλώνει πληγές της κρίσης. Πρόσθεσε ακόμη ότι η Νέα Δημοκρατία θα κόψει κύριες και επικουρικές συντάξεις ενώ δεν λέει με πιο σύστημα θα πληρώνουν εισφορές οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Για την φορολογία πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο πρόγραμμά του φοροελαφρύνσεις και δίκαιο κοινωνικό κράτος που θα περιλαμβάνει 15.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών και 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Από την άλλη είπε, η Νέα Δημοκρατία έχει στόχο την εθελούσια επιστροφή σε μνημονιακό καθεστώς.

Ερώτηση αν ακόμη υπάρχουν παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, απάντησε ότι η χώρα τηρεί δεσμεύσεις προς την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως όλες τις χώρες της ένωσης.

Σε άλλη ερώτηση, αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορέσει να κάνει κυβέρνηση αν κερδίσει τις εκλογές, απάντησε, ότι θα εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα.

Σε ερώτηση αν η ανατροπή του αποτελέσματος είναι εφικτή σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είπε ότι μαθηματικά μπορεί να επιτευχθεί.

Στο ερώτημα με ποια κόμματα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αν κερδίσει τις εκλογές, απάντησε ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για συνεργασία πάνω σε προγραμματική βάση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69