tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: "Το παραμύθι (αυτή τη φορά) έχει…. «δράκο»"

Από τη Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Αδιόρθωτοι και ανίκανοι οι προσωρινοί διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας επιχειρούν για ακόμη μια φορά να κοροϊδέψουν την ελληνική κοινωνία. Αυτή τη φορά όμως το παραμύθι τους έχει «δράκο» και αυτό το γνωρίζουν καλά οι πολίτες που βιώνουν καθημερινά την άθλια πραγματικότητα της «περήφανης διαπραγμάτευσης» και του άχρηστου 3ου Μνημονίου, που μας επιβλήθηκε επειδή ο κ. Τσίπρας είχε «αυταπάτες».

Σήμερα επιχαίρουν για την...έξοδο από το Μνημόνιο που αυτοί υπέγραψαν, υποθηκεύοντας το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και επιβαρύνοντας την ελληνική οικονομία (και κοινωνία) με δεκάδες δις ευρώ.

Η πρόσκαιρη επικράτηση του εθνικολαϊκισμού στη χώρα στηρίχθηκε στη δημαγωγία και στο λαϊκισμό, στο ψέμα και στην εξαπάτηση.

Με αυτά τα «όπλα» θα προσπαθήσουν και πάλι να διατηρήσουν τις θέσεις τους, αντί να ζητήσουν ένα συγγνώμη για τα χαμένα χρόνια. Κάνουν και πάλι το μόνο που ξέρουν, παράγουν (επικοινωνιακό) θόρυβο για τα δήθεν επιτεύγματα τους, επιβεβαιώνοντας ότι οι άδειοι τενεκέδες κάνουν φασαρία και όχι οι γεμάτοι.

Η ζημιά όμως που προκλήθηκε στη χώρα, αυτή τη περίοδο, είναι ανυπολόγιστη και θα τη βιώνουμε όλοι μας για πολλά χρόνια.

Πολύ περισσότερο γιατί πρόκειται για μια ζημιά που έγινε στη συνείδηση των απλών ανθρώπων που πίστεψαν στα....ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της «πρώτης φορά Αριστερά». Μια «αριστερά» που κυβερνά σε αγαστή συνεργασία με ένα ακροδεξιό μόρφωμα, υποπροϊόν της συγκυρίας, με μισαλλοδοξία και διχαστικές λογικές.

Τώρα όμως είναι η ώρα να κάνουμε ένα πραγματικό απολογισμό αυτής της περιόδου και να αναδείξουμε τις πραγματικές διαστάσεις της. Να κατανοήσουμε επιτέλους το μέγεθος της ευθύνης μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού προσωπικού της χώρας που είτε με τα «Ζάππεια» είτε με το «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκη» προσπάθησαν -και πέτυχαν- να υφαρπάξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, δίνοντας (εν γνώσει τους) ψεύτικες ελπίδες για....εύκολους δρόμους.

Η χώρα μας έχει σήμερα μόνο μια προοπτική. Να επικρατήσουν οι δυνάμεις της λογικής, της σοβαρότητας και της δημιουργίας. Να ηττηθούν οι δυνάμεις του εθνικολαϊκισμού, της μετριότητας και της αποτυχίας.

Η χώρα χρειάζεται άμεσα εκλογές για να ανοίξει μια νέα σελίδα στον τόπο. Το «Κίνημα Αλλαγής» θα δώσει τη μάχη με όλους εκείνους που πραγματικά επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια.

Και τέλος για αυτούς που καπηλεύτηκαν το όνομα της Αριστεράς αναδεικνυόμενοι ως οι καλύτεροι υπηρέτες του ευρωπαϊκού συντηρητικού ιερατείου, τους αρμόζει μια παραλλαγμένη φράση του μεγάλου ποιητή: «Αποχαιρέτα την Αριστερά που ξεφτέλισες».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69