tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρέμβαση από το Υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου οι πολυεθνικές εταιρίες να δέχονται επιστροφές προϊόντων από τις επιχειρήσεις τροφοδοσίας λόγω των κλειστών καταστημάτων, ζητά ο Τσαβδαρίδης

Τη μεσολάβηση του Υπουργείου Ανάπτυξης προκειμένου οι μεγάλες πολυεθνικές να δέχονται από τις επιχειρήσεις τροφοδοσίας και εστίασης επιστροφές προϊόντων που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να απορροφηθούν από την καταναλωτική αγορά λόγω της αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, ζητάει με σχετική Ερώτησή του στη Βουλή ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Όπως σημειώνει ο Βουλευτής, τα στοκ στις επιχειρήσεις τροφοδοσίας και εστίασης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι μεγάλα, παρά τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης με σχετική ΠΝΠ για τη διασφάλιση της τροφοδοσίας της αγοράς. Λόγω δε της ευπάθειας των συγκεκριμένων προϊόντων, καθίσταται απαγορευτική τη δυνατότητα κατανάλωσής τους μετά από διάστημα λίγων ημερών.

Τονίζει δε ότι το γεγονός αυτό θα προκαλέσει σημαντικό οικονομικό πρόβλημα σε αρκετές επιχειρήσεις του κλάδου, καθώς, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, οι μεγάλες πολυεθνικές τροφίμων δεν παραλαμβάνουν πίσω τα προϊόντα που διέθεσαν στις επιχειρήσεις τροφοδοσίας και αυτές με τη σειρά τους διέθεσαν στα καταστήματα εστίασης.

Εναλλακτικώς, ο κ. Τσαβδαρίδης ζητάει από το Υπουργείο να ασκήσει πιέσεις προκειμένου οι πολυεθνικές εταιρίες να αντικαταστήσουν στις επιχειρήσεις τροφοδοσίας τα ληγμένα προϊόντα που θα βρίσκονται σε στοκ, παρέχοντας φρέσκα προϊόντα ίσης αξίας, αμέσως μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να ισορροπηθεί η συντελεσθείσα ζημία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69