tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο «τραπέζι» και η απαγόρευση κίνησης ΙΧ από Μ. Σάββατο μέχρι Κυριακή του Πάσχα

Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα χωρίς ΙΧ, δηλαδή με απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων για συγκεκριμένες ώρες, φαίνεται ότι είναι ένα σενάριο που εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τηρηθούν χωρίς εξαιρέσεις τα έκτακτα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Καθημερινή, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το βράδυ της Ανάστασης και ανήμερα το Πάσχα.

Σε περίπτωση που τό μέτρο ισχύσει,αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης των ΙΧ από τις 8 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, οπότε και κλείνουν τα καταστήματα.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να μπει «φρένο» στις μετακινήσεις πιστών προς εκκλησίες για την Ανάσταση, αλλά και την Κυριακή σε σπίτι συγγενών και φίλων. Με την απαγόρευση θα μπορούσε να ελεγχθεί έτι περαιτέρω η μετακίνηση μεγάλης μερίδας πολιτών που θα θελήσουν με διάφορους τρόπους να σπάσουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Αλλωστε, η μεγάλη αγωνία των επιστημόνων και της κυβέρνησης είναι μήπως υπάρξουν πιστοί που θα σπεύσουν στα προαύλια εκκλησιών προκειμένου να πάρουν το Αγιο Φως. Οπως επίσης φοβούνται και τον συγχρωτισμό πολλών ατόμων μαζί σε σπίτια προκειμένου να ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία και να κάνουν πολυπληθή τραπέζια την Κυριακή του Πάσχα.

Σε περίπτωση που υιοθετηθεί ένα τέτοιο μέτρο οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί και τα πρόστιμα ιδιαίτερα τσουχτερά, ακόμη και αφαίρεση πινακίδων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69