tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσωρινή αναστολή υποδοχής κοινού στα πολιτικά γραφεία του Τάσου Μπαρτζώκα

Από τον βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το διάστημα αυτό η παγκόσμια κοινότητα βιώνει μια σοβαρότατη απειλή που αφορά τις ζωές όλων μας. Μπροστά σε αυτή την απειλή είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί η ατομική ευθύνη του καθενός και η συλλογική στήριξη των πρωτοβουλιών και ενεργειών του κρατικού μηχανισμού.

Ακολουθώντας πιστά τα μέτρα της Πολιτείας και τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων μας, σας ενημερώνω ότι αναστέλλεται προσωρινά η δυνατότητα των πολιτών να επισκέπτονται τα πολιτικά μου γραφεία.

Η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα στα κάτωθι τηλέφωνα:

• 2331029232 – Πολιτικό Γραφείο Βέροιας
• 2333053318 – Πολιτικό Γραφείο Αλεξάνδρειας
• 2103706423 – Κοινοβουλευτικό Γραφείο Αθήνας

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουμε δώσει πολλές μάχες τα τελευταία χρόνια και αποδείξαμε ότι μπορούμε να τις ξεπερνάμε με αξιοπρέπεια και γενναιότητα. Αυτή η μάχη αφορά την υγεία όλων μας. Είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσουμε κι αυτήν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69