tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κριτική Τόλκα για τα έξοδα εξοπλισμού γραφείου Υπουργού

Ο Άγγελος Τόλκας ως υφυπουργός δέχθηκε κριτική για τα έξοδα που έκανε για την αγορά επίπλων. Σήμερα, ο νέος υπουργός ξόδεψε τα διπλάσια χρήματα και δεν ακούστηκε τίποτα, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στον κ. Τόλκα να ασκήσει κριτική. Στην δήλωσή του ο κ. Τόλκας αναφέρει:

"Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης για προμήθεια γραφείου ύψους 20.000Ε για το κτήριο Κεράνης. Πέρυσι, αναλαμβάνοντας αρμόδιος υφυπουργός στο ίδιο κτήριο, με το μισό ποσό είχαμε εξοπλίσει 6 γραφεία σε ένα νέο κτίριο και έναν ολόκληρο όροφο που ήταν ΚΕΝΟΣ και δεν είχε ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.

Πέρυσι τα στελέχη και τα «φιλικά» μέσα της τότε αντιπολίτευσης το είχαν κάνει σημαία λάσπης για μια εβδομάδα και η κριτική τους ήταν ακραία, στην κατεύθυνση δολοφονίας χαρακτήρων και υπολήψεων. Όλοι στην ίδια γραμμή που δινόταν από το ίδιο κέντρο, την ΝΔ.

Φέτος απλά έγινε μια προμήθεια και δεν δημοσιεύουν λέξη.

Πέρυσι καλούσαν τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση. Φέτος δεν υπάρχει η ίδια ανησυχία καθώς όλα καλά.

Η επιλεκτική αυτή στάση των ΜΜΕ καταδεικνύει στην πράξη πώς συγκεκριμένα συμφέροντα ευνοούσαν και ευνοούν τη Νέα Δημοκρατία, όχι φυσικά με το αζημίωτο αλλά με επικοινωνιακή κάλυψη.

Αλλά αυτή η κάλυψη δεν μπορεί να κρύψει τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στο Προσφυγικό.

Και μιας και μιλάμε για το Υπουργείο Μετανάστευσης που κατήργησαν, απαξίωσαν και ξαναΐδρυσαν.

Πέρυσι όλα ήταν έτοιμα να μεταστεγαστούν οι υπηρεσίες του υπουργείου μετανάστευσης στο καινούργιο μεγάλο κτίριο του Κεράνη εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα, απόδοση υπηρεσιών. Φέτος για τη ΝΔ για ένα εξάμηνο δεν υπήρχε Υπουργείο μετανάστευσης και οι αρμοδιότητες μοιράζονταν μεταξύ υπευθύνων που είχαν έδρα διάφορα άσχετα υπουργεία και γραφεία.

Πέρυσι παραδώσαμε στη νέα ηγεσία της ΝΔ ένα λειτουργικό κτήριο, με εξοπλισμό, άνετους χώρους και όλες τις απαραίτητες μελέτες για μετακόμιση του νεότερου υπουργείου της χώρας. Κατόπιν το κλείδωσαν, το παράτησαν και μετά από καιρό το επανίδρυσαν. Τώρα πόσο καιρό θα χρειαστούν για να το λειτουργήσουν.

Η κυβέρνηση του συμμαζέματος, της εξοικονόμησης και του επιτελικού σχεδιασμού πώς θα δικαιολογήσει την κατασπατάληση πόρων, τη διασπορά υπηρεσιών και ανθρώπων, την καθημερινή πορεία διαβαθμισμένων εγγράφων από γραφείο σε γραφείο μέσα στην Αθήνα;

Η άνοιξη έφτασε, οι ροές προσφύγων συνεχίζουν και οι πολιτικές που ακούμε για το προσφυγικό είναι είτε σαν από το διάστημα είτε ακόμη στα πλαίσια πειραματισμών. Αλλά άλλοθι πια δεν υπάρχουν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69