tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρεις αποφάσεις Θεοδωρικάκου υπέρ των ιδιοκτητών ακινήτων

Τρία μέτρα που ενισχύουν την κτηματαγορά ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών  κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στο 37ο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, στο οποίο απηύθυνε χαιρετισμό. Αναλυτικά:

  1. Το πρώτο φορά στην πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών να φέρει νομοθετική ρύθμιση την προσεχή Παρασκευή που θα δίνει το δικαίωμα στην ΕΕΤΑΑ να υπογράφει συμβάσεις έργου στους μηχανικούς του ΤΕΕ, ώστε να μπορούν να εκτελούν μελέτες και να εποπτεύουν την κατασκευή τεχνικών έργων στους δήμους και παράλληλα να στηρίζουν τεχνικά τις υπηρεσίες δόμησης και τις πολεοδομίες.
  2. Το κράτος διαγράφει τις οφειλές όσων έχουν δηλώσει διαφορετικά τετραγωνικά στο Ε9 και στους δήμους, σε βάθος χρόνου μιας πενταετίας. Η ρύθμιση όπως διευκρίνισε ο κ. Θεοδωρικάκος αφορά και τον ΤΑΠ. Για να ολοκληρωθούν μάλιστα οι δηλώσεις μέσα στο όριο της 31ης Μαρτίου 2020, που έχει τεθεί, υπάρχει συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών ώστε η ΚΕΔΕ να ανοίξει ηλεκτρονική πλατφόρμα όπως θα γίνονται οι δηλώσεις. Σε ό,τι αφορά τους πολίτες που συνεπώς έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι αναμένει εισήγηση της ΚΕΔΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα.
  3. Σε ό,τι αφορά στα μη ηλεκτροδοτούμενα και μη χρησιμοποιούμενα ακίνητα ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η δυνατότητα τακτοποίησης της διαδικασίας μέχρι την 30η Ιουνίου 2020

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69