tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος: Μείωση φοροδιαφυγής και άμεση επιστροφή φόρου στους συνεπείς

Στην καθιέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων και στην ηλεκτρονική τιμολόγηση, που δεν θα μειώσουν μόνο την φοροδιαφυγή αλλά θα οδηγήσουν σε άμεση επιστροφή φόρου σε συνεπείς επιχειρήσεις και επαγγελματίες, αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού ο υφυπουργός Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλος. Όπως είπε, το υπουργείο Οικονομικών έχει ολοκληρωμένο σχέδιο απλοποίησης των συναλλαγών του πολίτη με την φορολογική διοίκηση, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση για επιχειρήσεις και πολίτες καθώς και τη μείωση του διοικητικού κόστους.

Αναφερόμενος στα στοιχεία του προϋπολογισμού, ο κ Βεσυρόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετατρέπει τις προγραμματικές της δεσμεύσεις για μείωση των φόρων σε εφαρμοσμένη πολιτική σημειώνοντας ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών έχει αποτιμήσει θετικά το έργο κυβέρνησης, που αντανακλάται και σε θετικότατο κλίμα στη οικονομία.

Όπως είπε ο κ. Βεσυρόπουλος, η οικονομική πολιτική της ΝΔ επιβεβαιώνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πέραν της υπερφορολόγησης που διαλύει κάθε αναπτυξιακή πολιτική. Τόνισε ότι η πολιτική υπέρβασης των στόχων του ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε από την οικονομία 11,4 δισεκ. ευρώ ενώ η υπερφορολόγηση οδήγησε σε αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών κατά 18,1 δισεκ ευρώ. Η υπέρβαση των ορίων των πρωτογενών πλεονασμάτων επιβράδυνε τους ρυθμούς ανάπτυξης είπε ο υφυπουργός, που είναι αρμόδιος για την Φορολογική Πολιτική και τη Δημόσια Περιουσία. Σε αντιδιαστολή, είπε ότι η νέα κυβέρνηση επιλέγει να μην τα υπερβαίνει κατά πολύ, στερώντας πόρους από την οικονομία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69