tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλεξάνδρεια: Φορτσάρει για επανεκλογή ο Παναγιώτης Γκυρίνης

«Με δουλειά, σοβαρότητα, μέθοδο, εντιμότητα, ειλικρίνεια και ικανούς ανθρώπους, δημιουργήσαμε έργο, όλοι μαζί συνεχίζουμε για να υλοποιήσουμε και να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας στη νέα τετραετία για να πάμε το δήμο Αλεξάνδρειας μπροστά, σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας !».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης προς τους υποψήφιους και υποψήφιες τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της «ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», στην πρώτη συνάντηση των υποψηφίων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην Αλεξάνδρεια.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση παρευρέθησαν πάνω από 70 υποψήφιοι, παλιοί και νέοι, εκλεγμένοι και μη στις εκλογές του 2014, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της “Ώρας Ευθύνης” στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Σε ένα εξαιρετικό κλίμα, πολύ θερμό, που απέπνεε τον αέρα της αισιοδοξίας για τη νίκη του συνδυασμού, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και την προσωπική αισιοδοξία για την πορεία μέχρι τις εκλογές του Μαΐου. Και αυτό γιατί η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι, παρά τις ανακρίβειες που διακινούνται ή διοχετεύονται στον τοπικό τύπο αλλά και τον πόλεμο που τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο συνδυασμός δέχονται, οι δημότες εμπιστεύονται τη διαχείριση που έχει γίνει τα τελευταία 5 σχεδόν χρόνια και θα την εμπιστευτούν ξανά στις επερχόμενες εκλογές.

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, απευθυνόμενος προς τους νέους κυρίως αλλά και στους παλιούς υποψηφίους, παρουσίασε εν συντομία το έργο της διοίκησης, με τα έργα που έγιναν, τι έχει προγραμματιστεί στο άμεσο διάστημα και προτάσεις για το νέο πρόγραμμα που είναι υπό διαμόρφωση και ζήτησε να καταθέσουν όλοι και όλες νέες προτάσεις.

Στη συνέχεια έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματός του και ανέλυσε διεξοδικά τα βήματα που θα ακολουθηθούν, προκειμένου οι υποψήφιοι να αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα την όποια αρνητική κριτική των αντιπάλων συνδυασμών αλλά κυρίως να μεταφέρουν στους πολίτες το έργο της διοίκησης και της “ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” αλλά και την αισιοδοξία για το μέλλον του Δήμου μας.

Ακολούθησε συζήτηση όπου οι νέοι και οι νέες υποψήφιοι και υποψήφιες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, τονίζοντας κυρίως την εντιμότητά του και τη διάθεση προσφοράς που έχει για το τόπο μας. Όλοι και όλες δεσμεύτηκαν ότι θα πράξουν το καλύτερο για τη νίκη της “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” εκφράζοντας την πίστη τους στο έργο που έγινε και στη συνέχισή του .

Στο κλείσιμό της συνάντησης ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας επεσήμανε σε όλους και όλες :

«Το πρόγραμμά μας, το έργο μας και οι θέσεις μας πρέπει να πάνε από πόρτα σε πόρτα και από σπίτι σε σπίτι. Στον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Ακούστε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες, δεν περισσεύει κανείς. Απαντάτε πάντα με επιχειρήματα και προσπαθήστε να χτίζετε γέφυρες και όχι να γκρεμίζετε. Η Ώρα Ευθύνης μιλάει με τα έργα που έχουν γίνει και που προγραμματίζονται να γίνουν, μιλάει για το νοικοκύρεμα του Δήμου σε εποχές Μνημονίων και δυσχερειών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς ακρότητες, χωρίς λάσπη στον ανεμιστήρα, χωρίς εντάσεις. Οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε αγώνα προσωπικό αλλά και συλλογικό και να καλλιεργήσουμε κλίμα κοινωνικής ομοψυχίας και ομόνοιας. Αφήνουμε τον ψεύτικο λόγο, τον λόγο που χωρίζει και δεν ενώνει για άλλους. Υποσχεθήκαμε να πάμε τον τόπο μπροστά, και το πραγματοποιούμε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69