tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζουν την Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Αλεξάνδρειας

dimarxeio alexandrias

Συνεδριάζουν την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η Οικονομική Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 1.30μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των υπ΄αριθμ. 11 & 12 (ενιαίο κατάστημα), 30 και 36 καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας.

2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια επίπλων και σκευών (κουρτίνας).

3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση της πίστωσης για " Μίσθωση μηχανημάτων ".

4. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για τη συντήρηση και επισκευή λοιπού εξοπλισμού (πυροσβεστήρων).

5. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για προμήθεια " λοιπού εξοπλισμού " (προμήθεια διαφόρων ειδών κλειδιών, κλειδαριών και εξαρτημάτων για κλειδαριές).

6. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου (αφορά υπόθεση διαταγής πληρωμής της Σταυρούλας Τζαλή).

7. Λήψη απόφασης για το ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης (αφορά την αίτησης της κ. Παπαδοπούλου Ιωάννας).

8. Κατάρτιση σχεδίου 20ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

9. Λήψη απόφασης για την διάθεση πιστώσεων.

10. Λήψη απόφασης επί ενστάσεων κατά του πρακτικού διαγωνισμού 1ου σταδίου για την " Προμήθεια εξοπλισμού για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου - 2ου Λυκείου Δήμου Αλεξάνδρειας ".

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα συνεδριάσει στις 1μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση ή μη τοποθέτησης πέντε (5) πληροφοριακών πινακίδων, της εταιρίας «ΣΠΥΡΟΣ ΖΕΡΒΟΣ ΙΚΤΕΟ HELLAS Ε.Ε.».

2. Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση ή μη αποζημίωσης επικείμενων δένδρων ιδιοκτησίας κ. Γ.Τσαλαμπάνα στα Ο.Τ. 239 και 241 της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης επέκτασης του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Αλεξάνδρειας, στην περιοχή Καψόχωρας.

3. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος: «Επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (Ψαροταβέρνα-Οβελιστήριο)», του Λεπιδά Δημητρίου του Αποστόλου στον οικισμό Παλαιοχωρίου της Τ.Κ.Λιανοβεργίου Δ.Αλεξάνδρειας.

4. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/ος υγειονομικού ενδιαφέροντος: «Επιχείρησης λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (Παντοπωλείο-Καφεκοπτείο)», της Χατζηστρατή Σταυρούλας του Κων/νου στην Τ.Κ.Τρικάλων Δ.Αλεξάνδρειας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69