Πεζοδρόμηση της Βετσοπούλου στην Αλεξάνδρεια για τρεις ημέρες

Την πεζοδρόμηση της οδού Δ. Βετσοπούλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδο Ελ. Βενιζέλου (ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Βέροιας) έως και το ύψος της συμβολής της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη, από τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 έως και την...

08-08-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η Αντιπεριφέρεια τοποθετείται για τον έλεγχο σε μονάδα μεταποίησης ροδάκινου

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με τα λύματα μονάδας μεταποίησης ροδάκινου:

08-08-2018 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Επιχορήγηση για αντικατάσταση οικοσκευής λόγω φυσικών καταστροφών στους δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε την απόφαση έγκρισης για την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 674.782,02 ευρώ σε Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας, όπως προβλέπεται από το Ν.Δ. 57/1973 και την...

07-08-2018 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αρχιτεκτονικός φωτισμός σε τοπόσημα του Δήμου Νάουσας

Υπογράφτηκε στο γραφείο του Δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη η σύμβαση του έργου για τον αρχιτεκτονικό φωτισμό παραδοσιακών κτηρίων-τοποσήμων της Νάουσας.

07-08-2018 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ηλιθιότητα, συμφέρον και πολιτική

Του Τάσου Τασιόπουλου - Από πάντα υπήρχε ένα πρόβλημα επειδή διαχρονικά όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων που κυκλοφορούν στην κοινωνία και τον αριθμό όσων από αυτούς προσπαθούν να μπερδευτούν με την πολιτική προσδοκώντας να την βγάλουν ζάχαρη στο υπόλοιπο της...

07-08-2018 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Νάουσας: Πρώτα αίτηση και μετά δεξίωση στον Άγιο Νικόλαο

Από τον δήμο Νάουσας ανακοινώθηκε ότι οι δημότες που θέλουν να κάνουν χρήση των χώρων έξω από τον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και έξω από το πέτρινο κτίσμα και ως το ποτάμι, για πραγματοποίηση δεξίωσης, οφείλουν να...

06-08-2018 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συγκρότηση και Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Αλεξάνδρεια

Την Δευτέρα 6η Αυγούστου 2018, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας έλαβε χώρα μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και επίκαιρη σύσκεψη, στα πλαίσια της συγκρότησης και σύσκεψης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας, για την αντιπυρική περίοδο 2018.

06-08-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η τραγωδία στην Ανατολική Αττική και η Συνταγματική Επιταγή

Του Γιώργου Ουρσουζίδη Η πρόσφατη τραγωδία στο Μάτι και στο Βουτζά της ανατολικής Αττικής, που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες πολίτες ανέδειξε προβλήματα και δυσπλασίες δεκαετιών.

06-08-2018 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος»: 200 εκατ. ευρώ στους Δήμους για έργα αγροτικής οδοποιίας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ενεργοποίησαν την Πρόσκληση ΙV του Προγράμματος «ΦιλόΔημος», συνολικού ποσού χρηματοδότησης ύψους 200.000.000 ευρώ για τον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας».

04-08-2018 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Ορκίστηκε σήμερα Παρασκευή 03 Αυγούστου 2018 ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, έπειτα από την παραίτηση του επικεφαλή της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου «Δύναμη Πολιτών» κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

03-08-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δωρεά αγάλματος "Κόρης" στον δήμο Βέροιας

Ένα άγαλμα "Κόρης" δώρισε από την ιδιωτική του συλλογή στον δήμο Βέροιας ο Αντώνιος Τσαπάρας. Με αίτημα του ο κ. Τσαπάρας έκανε γνωστή την επιθυμία του και η Οικονομική Επιτροπή αποδέχθηκε την δωρεά. 

03-08-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μελιόπουλος: Με επιστολή προσπαθεί να εξηγήσει γιατί δεν ψήφισε πρόταση για ενεργειακή αναβάθμιση…

Εξηγήσεις γιατί δεν ψήφισε τον Ιούνιο πρόταση για να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ώστε να αναβαθμιστούν ενεργειακά σχολεία του δήμου Βέροιας, προσπαθεί να δώσει με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Γιώργος Μελιόπουλος. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

01-08-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς τσίπα

Του Τάσου Τασιόπουλου - Τα παλιά τα χρόνια κάποια παιδιά έλεγαν ότι είναι αριστεροί και ζωγράφιζαν στα ντουβάρια συνθήματα που είχαν να κάνουν με το ΝΑΤΟ τις ΒΑΣΕΙΣ και τους φονιάδες των λαών τους Αμερικανούς.

31-07-2018 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Γκυρίνης: "Τον Χαλκίδη τον διακατέχει άγχος"

Απάντηση στην τελευταία επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Χαλκίδη εξέδωσε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Στην απάντηση του αναφέρει:

31-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μελέτη βιοκλιματικού - Πολιτιστικού δικτύου διαδρομών στην παλαιά πόλη της Βέροιας

Στις 27.07.2018 στο γραφείο του Δημάρχου υπογράφτηκε η σύμβαση που αφορά τη μελέτη «ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥ – Πολιτιστικού ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ».

31-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει τους φορείς πολιτικής προστασίας για την πρόληψη και…

Στον εξοπλισμό της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας και των Στρατιωτικών Δυνάμεων της Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, αλλά και για τον περιορισμό των περιβαλλοντικών συνεπειών τους, προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.

30-07-2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ερωτήματα Χαλκίδη για την ενοικίαση 300 στρεμμάτων για βιομηχανική κάνναβη στην Αλεξάνδρεια

Κριτική στην Δημοτική Αρχή Αλεξάνδρειας ασκεί με ανακοίνωσή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης για την επιλογή της διοίκησης να προχωρήσει σε ενοικίαση 300 στρεμμάτων για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης. Ο κ. Χαλκίδης αναφέρει: 

28-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: "Δεν μας έπεισαν οι απαντήσεις του Μητροπολίτη"

Απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του Μητροπολίτη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Στην απάντηση αναφέρει: "Σεβόμενοι την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική, την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό του τριήμερου εθνικού πένθους για την Πατρίδα μας και επειδή μπροστά στην...

27-07-2018 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τριμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Βέροιας στην Ρωσία

Τριμελής επιτροπή του δήμου Βέροιας θα μεταβεί ως επίσημη αντιπροσωπεία στον Δήμο Κουρσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της «Ημέρας της Πόλης του Κουρσκ», που θα πραγματοποιηθούν από 23-26 Σεπτεμβρίου 2018.

27-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εθνικό καθήκον

Του Τάσου Τασιόπουλου Η αμερικανική επέμβαση στις εσωτερικές και εξωτερικές υποθέσεις της χώρας μας έχει ξεπεράσει ακόμα και την εποχή που τα πάντα κινούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες και τη CIA στην ψυχροπολεμική περίοδο.

27-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας την Πέμπτη 02-08-2018 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

27-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στη Νάουσα την Δευτέρα

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 30η του μηνός Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, λόγω ύπαρξης προθεσμιών με...

27-07-2018 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δήμος Βέροια: Στην Αγία Βαρβάρα και την Πατρίδα οι χώροι διανομής φυσικού αερίου

Δυο χώρους θα παραχωρήσει στην εταιρεία διανομης φυσικού αερίου ο Δήμος Βέροιας. Θα παραχωρηθεί τμήμα εμβαδού περίπου τριών στρεμμάτων το καθένα απότο υπ αριθ 1082 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Πατρίδας και το υπ αριθ 71 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Αγίας Βαρβάρας έως το έτος...

27-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εσείς θα πάτε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας;

Γράφει ο Λάζαρος Κουμπουλίδης, Δικηγόρος Βέροιας Εσείς θα πάτε στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας; Εγώ όχι. Για πολλούς λόγους. Οι σημαντικότεροι που μπορώ εδώ να αποτυπώσω είναι:

26-07-2018 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

ΔΕΥΑΒ: Χρηματοδότηση για σύνταξη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (master plan) και υλοποίηση Σχεδίου Ασφαλείας…

Η ΔΕΥΑ Βέροιας ανακοινώνει ότι, με την 4086/20.07.2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η ένταξη της Πράξης «Σύνταξη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (master plan) και υλοποίηση Σχεδίου Ασφαλείας νερού Δήμου Βέροιας» με Κωδικό ΟΠΣ 5029337 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘Κεντρική Μακεδονία...

26-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παπαγιάννης: "Να ορίσει ο δήμαρχος δημόσιο απολογισμό" - Βοργιαζίδης: "Γίνεται κάθε χρόνο αλλά…

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο σύμβουλος της μειοψηφίας Γιάννης Παπαγιάννης προκάλεσε τον δήμαρχο να προχωρήσει σε δημόσιο απολογισμό για να στηλιτεύσει η μειοψηφία της αδυναμίας της διοίκησης.

26-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ολοκλήρωση δύο μεγάλων προμηθειών για το Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας μέσω της συνολικής προσπάθειάς του για την ποιοτική βελτίωση των υποδομών του, τοποθετεί νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα οφέλη από την τοποθέτηση των νέων καθισμάτων θα γίνουν άμεσα αντιληπτά από τους Δημότες...

26-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δήμος Νάουσας: Όχι σκουπίδια έξω από τους κάδους

Από τον δήμο Νάουσας ανακοινώθηκε ότι οι δημότες υποχρεούνται να τοποθετούν τα απορρίμματα τους αποκλειστικά εντός των υπέργειων και υπόγειων κάδων, καθώς απαγορεύεται ρητά η απόρριψη κάθε είδους απορριμμάτων εκτός των κάδων.

26-07-2018 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Έργα 900 χιλιάδων ευρώ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Γιώργος Ορφανίδης

Σε μια σειρά έργων της ΔΕΥΑ Βέροιας αναφέρθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο πρόεδρός της Γιώργος Ορφανίδης. Αρχικά, ενημέρωσε το σώμα για την υπογραφή της σύμβαση της επέκτασης του τηλεελέγχου στην περιοχή της Βέροιας, έργο ύψους 467.000 ευρώ...

26-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μελιόπουλος: "Αύξηση χρηματοδότησης για πυροπροστασία - δασοπροστασία" (βίντεο)

Την ενίσχυση των υπηρεσιών και των υποδομών πυροπροστασίας και δασοπροστασίας ανέδειξε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο σύμβουλος Γιώργος Μελιόπουλος. Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι χρειάζεται αύξηση της χρηματοδότησης προς τις πυροσβεστικές υπηρεσίες, τους δήμους και τα δασαρχεία για μέτρα πυροπροστασίας...

26-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παπαδόπουλος: "Τον Απρίλη συγκαλέσαμε συντονιστικό για τις πυρκαγιές" (βίντεο)

Στην πολιτική προστασία αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, απαντώντας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων. 

26-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μελιόπουλος: "Χώρος ιστορικής παραπλάνησης το Βλαχογιάννειο" (βίντεο)

Σφοδρή κριτική στην λειτουργία του Βλαχογιάννειου Μουσείου και συγκεκριμένα στο τμήμα που φιλοξενεί την συλλογή Ντόντου εξαπέλησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μελιόπουλος, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

26-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μαρκούλης: "Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία Ζάεφ" (βίντεο)

Αναφορά στις πρόσφατες πυρκαγιές της Αττικής έκανε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Αντώνης Μαρκούλης. Συγκεκριμένα χαιρέτισε την πρωτοβουλία Ζάεφ, να στείλει οικονομική βοήθεια για τους πληγέντες, σε ένδειξη συμπαράστασης. "Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Έχουν μόνο...

26-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βοργιαζίδης: "Μεγάλο πλήγμα σε καιρό ειρήνης" (video)

Μεγάλη πλήγμα σε καιρό ειρήνης χαρακτήρισε την πυρκαγιά στην Αττική που στοίχισε την ζωή σε 80 ανθρώπους, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. "Είναι ιδιαίτερα οδυνηρό γεγονός" σημείωσε και πρόσθεσε: "Εμείς είμαστε σε ευλογημένη περιοχή, με...

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αντίθετη η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας στους 30 νέους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία (βίντεο)

Την διαφωνία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας για τους 30 νέους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Ο κ. Βοργιαζίδης ανέφερε ότι η απόφαση της ΠΕΔ αναφέρει να μην λειτουργήσει κανένας νέος σταθμός διοδίων...

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συλλαλητήρια και Μακεδονικό ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (βίντεο)

Διευκρινήσεις γύρω από το συλλαλητήριο της Βέροιας, για το όνομα της Μακεδονίας, έδωσε στην προ ημερησίας αναφορά του ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Συγκεκριμένα είπε ότι η Μητρόπολη δεν ήταν μέσα στους διοργανωτές ενώ για την δήλωση Τσαπαρόπουλου σχολίασε ότι...

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μητέρα για τρίτη φορά η Σοφία Ελευθεριάδου

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας Σοφία Ελευθεριάδου. Όπως έγινε γνωστό στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα, έσπευσε να στείλει γλυκά και να κεράσει τους συναδέλφους της που συνεδρίασαν την Δευτέρα.

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Διαμάντης: "Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη" (βίντεο)

Την προσφυγή του στην δικαιοσύνη για θέματα που αφορούν την διαχείριση της διοίκησης Παυλίδη γνωστοποίησε στο δημοτικό συμβούλιο ο Στέργιος Διαμάντης, πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας.

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Έργο συντήρησης δημοτικών χώρων θα υλοποιήσει άμεσα ο δήμος Βέροιας (βίντεο)

Έργο συντήρησης δημοτικών χώρων θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα ο δήμος Βέροιας. Αυτό γνωστοποίησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος.

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Βέροιας: Στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο η νέα σύμβαση για την Γέφυρα…

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο βρίσκεται η νέα σύμβαση για την συνέχιση της κατασκευής της Γέφυρας Κούσιου. Αυτό απάντησε στον Δημοτικό Σύμβουλο Ζήση Πατσίκα, ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του Αποχετευτικού Δικτύου της Μελίκης

Υπεγράφη στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας η πολυαναμενόμενη σύμβαση για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της δημοτικής ενότητας Μελίκης σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα από το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κο Παναγιώτη Γκυρίνη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρισης Ύδρευσης Δήμου Αλεξάνδρειας κο Θεόδωρο Μπασδεκόπουλο και...

25-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στην δικαιοσύνη κατά Παύλου Παυλίδη και κατά παντός υπευθύνου στράφηκε ο πρόεδρος ΚΑΠΑ…

Στην δικαιοσύνη προσέφυγε, όπως προανήγγειλε, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, καταγγέλλοντας θέματα διαχείρισης της διοίκησης Παύλου Παυλίδη. 

25-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Κάλεσμα του Δήμου Αλεξάνδρειας για προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τη πυρκαγιά

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης καλεί όλους τους Δημότες και τους φορείς της πόλης μας να εκφράσουμε έμπρακτα την ανθρωπιά μας στους πληγέντες από την πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς αμέτρητα σπίτια και οικογένειες, όπως και τεράστιες δασικές εκτάσεις στην Αττική.

24-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τριήμερο Εθνικό πένθος

«Τίποτε και κανένας δεν θα ξεχαστεί. Τίποτε και κανέναν δεν θα αφήσουμε χωρίς τη συνδρομή της πολιτείας αβοήθητο. Αλλά και τίποτα δε θα μείνει δίχως απαντήσεις»: την προσωπική αυτή δέσμευση έδωσε στον ελληνικό λαό από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός...

24-07-2018 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας στο συλλαλητήριο

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν το παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30, μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης της Αλεξάνδρειας, διατρανώνοντας όλοι μαζί την έντονη αντίθεσή μας στην...

24-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Αλεξάνδρεια: επέκταση του Προγράμματος Επανασυνδέσεων Ρεύματος λόγω χρέους μετά τις 14 Φεβρουαρίου 2018

O Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει σχετικά με την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος, για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών, ότι σύμφωνα με την τροποποίηση της σχετικής Κοινής Υπουργικής...

24-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατάθεσε στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή, στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών Σ.Φ.Ε.Α. 1967-1974, που πραγματοποιήθηκε στον μνημειακό-ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου "Ε.Α.Τ.-ΕΣΑ" στο Πάρκο...

23-07-2018 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Γκυρίνης: "Γνωστή η ανικανότητα Χαλκίδη, επαίσχυντη η επιστολή του"

Απάντηση στην δήλωση Χαλκίδη, για την φωτιά στον ΣΜΑ, εξέδωσε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, στην οποία αναφέρει:

23-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Χαλκίδης για Γκυρίνη: "Δεν είναι απλά ανίκανος, είναι επικίνδυνος"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, για την φωτιά που ξέσπασε στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Αναλυτικά σε δήλωσή του αναφέρει:

22-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στην Βέροια

Αναβάλλεται η τριήμερη περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Μακεδονία μετά τον θάνατο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Σταύρου Τσακυράκη.Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε προγραμματίσει περιοδεία σε Θεσσαλονίκη, Βέροια και Κοζάνη από τις 22 έως και τις 24 Ιουλίου.

21-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - τα θέματα συζήτησης

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας 25-7-2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

20-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υπογραφή Σύμβασης «Eπέκταση-Ολοκλήρωση Συστήματος Τηλελέγχου Τηλεχειρισμού και Ελέγχου Διαρροών πόλης Βέροιας και δημοτικών…

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό υπογράφηκε σήμερα Παρασκευή 20/7/2018 στα γραφεία της ΔΕΥΑ Βέροιας η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Eπέκταση-Ολοκλήρωση Συστήματος Τηλελέγχου...

20-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ανεξάρτητος ο Ζήσης Πατσίκας - Βλέψεις για υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας (βίντεο)

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη "Δύναμη Πολιτών" του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, γνωστοποίησε σε συνέντευξη τύπου ο Ζήσης Πατσίκας. Εξηγώντας την απόφασή του, χαρακτήρισε την σημερινή κατάσταση της παράταξης "ιλαροτραγωδία", δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με την τοποθέτηση Καγκελίδη...

20-07-2018 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, θα γίνει στις 23 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

19-07-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης ενδυμάτων στον δήμο Βέροιας

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης ενδυμάτων στον δήμο Βέροιας.

19-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εργοτάξιο ο εμπορικός πεζόδρομος Βέροιας - Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης (φωτογραφίες, βίντεο)

Ξεκίνησαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου, τα έργα για την ανακατασκευή τμήματος πεζοδρόμου εμπορικού κέντρου Βέροιας. Από το πρωί τα σκαπτικά μηχανήματα έπιασαν δουλειά με στόχο όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, να έχει αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά ένα από τα πιο πολυσύχναστα...

19-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Περιφερειάρχης παρουσίασε τις ενέργειες για την πιστοποίηση της πολιτιστικής διαδρομής "Στα Βήματα…

Τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την πιστοποίηση της πολιτιστικής διαδρομής «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» από το Συμβούλιο της Ευρώπης, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη...

18-07-2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Φιλοζωικός Όμιλος Ημαθίας: "Τηρεί το Νόμο ο Δήμος Βέροιας για τα αδέσποτα ζώα;"

Από τον Φιλοζωικό Όμιλο Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου του Δήμου Βέροιας, κ. Θεόφιλου Κορωνά, που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο με τίτλο «Ο Δήμος Βέροιας από τους λίγους που εφαρμόζουν τη νομοθεσία για τα...

18-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στις μεταποιητικές, συνεταιριστικές και ιδιωτικές, επιχειρήσεις της Ημαθίας ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Τις μεταποιητικές, συνεταιριστικές και ιδιωτικές, βιομηχανικές επιχειρήσεις της Ημαθίας επισκέφθηκε, την Τρίτη 17η Ιουλίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ, δρ.Νίκο Τσοτσόλη και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και...

18-07-2018 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Καραπαναγιωτίδης: "Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου εκτός Ημαθίας ο λόγος της παραίτησης μου"

Εξηγώντας τους λόγους παραίτησής του από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας, ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης έκανε την εξής δήλωση: 

18-07-2018 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.