Πρώτη συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Βέροιας

Στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Βέροιας, στις 11-12-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

07-12-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των κάδων σε όλο τον Δήμο Νάουσας

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των κάδων σε όλο τον Δήμο Νάουσας, πλην του νυχτερινού δρομολογίου που αφορά στο κέντρο της πόλης και το οποίο ανασχεδιάζεται. Με την εξέλιξη αυτή η εποχή της σακούλας με τα σκουπίδια στις γειτονιές της πόλης τελειώνει...

07-12-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ανάπλαση της οδού Μ. Αλεξάνδρου θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Νάουσας

Το σχέδιο ανάπλασης της οδού Μ. Αλεξάνδρου, γνωστή και ως «παραλία» στους Ναουσαίους, παρουσίασε στο σώμα, ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης. «Το έργο είναι πολυσύνθετο και περιλαμβάνει υπογειοποίηση δικτύων, νέα μεγαλύτερα πεζοδρόμια, φωτισμό, κυκλικό κόμβο στην είσοδο του πάρκου και στοχεύει...

07-12-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δήμος Βέροιας: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής

Ο Δήμος Βέροιας καλεί τους δημότες της πόλης να συνεισφέρουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν στους δοκιμαζόμενους πολίτες του Δήμου Μάνδρας Αττικής.

06-12-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αυτοκτονική ακρισία

Του Τάσου Τασιόπουλου Κατά τεκμήριο η κρίσιμη μάζα των δημοτών ενός δήμου που καθορίζει το αποτέλεσμα στις κάλπες ενδιαφέρεται από ελάχιστα έως καθόλου για το πολιτικό μέλλον του κάθε υποψηφίου ή εν ενεργεία δημάρχου, ιδιαίτερα δε της όποιας παράταξής του.

05-12-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ενημερωτική συνάντηση στην Βέροια για την εκστρατεία Ecomobility

O Δήμος Βέροιας οι Επιτροπές Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY και της Εκστρατείας FREE Mobility, ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί και Κοινωνικοί Φορείς, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου, στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης...

05-12-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εκμισθώθηκε το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια

Εκμισθώθηκε σήμερα στην εταιρία Γ.Α. Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων Α.Ε. έναντι τιμήματος 25.100 ευρώ για 4 μήνες το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

04-12-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Απεργιακή συγκέντρωση στην Βέροια και στη Νάουσα θα κάνει το ΠΑΜΕ

Απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Βέροια (10:30πμ στην Πλ. Ωρολογίου) και στη Νάουσα (10:30πμ στην Κεντρική Πλατεία) την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη.

04-12-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τι είναι ζωντανό και τι νεκρό στη Δημοκρατική Παράταξη;

Του Στέργιου Καλπάκη Στο μυθιστόρημα του Σάμιουελ Μπάτλερ «Η Κοινή ανθρώπινη μοίρα» (εκδόσεις Gutenberg, μετάφραση Έφη Καλλιφατίδη), ο Ερνέστο μεγαλώνει στο αυστηρά προτεσταντικό περιβάλλον της βικτωριανής Αγγλίας προορισμένος να ακολουθήσει το εκκλησιαστικό επάγγελμα του πατέρα του. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι ο...

03-12-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογή νέου συντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στην Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας η εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου 5 μελούς Συντονιστικού Γραφείου της Οργάνωσης. Το νέο συντονιστικό όργανο συνεδρίασε με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου συντονιστή.

02-12-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητηθεί

Διπλή συνεδριάση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. Στις 5.30μμ θα συζητήσει τα εξής θέματα:

01-12-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλεξάνδρειας θα γίνει στις 06 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Tετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

01-12-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Θεοχαρόπουλος: «“Δημοκρατικό Κόμμα” ή εναλλακτικά “Προοδευτική Παράταξη” η πρότασή μου για την…

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στην δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

30-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ημαθία «πρωταθλήτρια» απορρόφησης κονδυλίων του ΠΕΠ στον τομέα του Πολιτισμού

Πρωταθλήτρια χαρακτηρίζει την Ημαθία στην απορρόφηση χρηματοδοτήσεων για παρεμβάσεις σε έργα πολιτισμού ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

30-11-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει στις 08-12-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

30-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αχτσιόγλου: Στις 15 Δεκεμβρίου θα δοθεί το κοινωνικό μέρισμα

Στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που δικαιούνται, δήλωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

29-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βοργιαζίδης: "Βροχή ενός έτους έπεσε σε δυο ημέρες"

Ποσότητα νερού ενός έτους έπεσε στην περιοχή μας το βροχερό διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου. Αυτό είπε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και επικαλέστηκε στοιχεία των σταθμών που κάνουν τις μετρήσεις.

29-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στην τελική ευθεία η προκήρυξη της Γέφυρας Κούσιου

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η συνέχιση του έργου κατασκευής γέφυρας στον Τριπόταμο, στο ύψος του πρώην Κτηνιατρείου, η γνωστή και ως Γέφυρα Κούσιου. Όπως απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης σε ερώτηση του Γιώργου Γουλτίδη, ο δήμος παρέλαβε από...

29-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 30-11-2017 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

29-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βεσυρόπουλος: "Το βραβείο «πολιτικού ψεύδους» έχει ήδη απονεμηθεί από τον Ελληνικό λαό στον…

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ως Ειδικός Εισηγητής για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2018, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

28-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας - Ποια έργα γίνονται

Την τακτική του συνεδρίαση εν όψει χειμώνα πραγματοποίησε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Ημαθίας. Το θέμα που κυριάρχησε ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη σφοδρή βροχόπτωση και οι εικόνες που παρουσίασε ο κ. Μπαρμπαρούσης, προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας στην...

28-11-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Κλειστό το Δημοτολόγιο της Νάουσας την Τρίτη

Το Δημοτολόγιο του Δήμου Νάουσα θα παραμείνει κλειστό στις 28/11/2017, λόγω εκπαίδευσης των υπαλλήλων στην εφαρμογή του Εθνικού Μητρώου Πολιτών.

27-11-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Γκυρίνης: "Δεν αξίζουν σχολιασμού οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί Χαλκίδη"

Απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Μιχάλη Χαλκίδη εξέδωσε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στην οποία σημειώνει τα εξής: "Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης και την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές...

25-11-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ενημέρωση χρήσης πράσινων κάδων στην πόλη της Νάουσας

Ξεκίνησε την Τρίτη η τοποθέτηση των πράσινων κάδων κοινών απορριμμάτων στο Δήμο Νάουσας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

24-11-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στην Αλεξάνδρεια θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ

Με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν στον νομό από τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, καταστήματα, σχολεία, δρόμοι, αγροτικές καλλιέργειες (χωράφια και θερμοκήπια), αντιπροσωπία της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ θα περιοδεύσει το Σάββατο, 25/11/17 στην...

24-11-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στις 29-11-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

24-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Διαψεύδουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα περί αποκλεισμού της Ημαθίας από τις αποζημιώσεις…

Από τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ουρσουζίδη, Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστο Αντωνίου, ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ότι αποκλείστηκε η Ημαθία από την κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις που αφορούν τις πλημμύρες στο νομό.

24-11-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Η ανιδιοτέλεια της ιδιοτέλειας

Του Τάσου Τασιόπουλου Σίγουρα υπάρχουν πολλοί ανιδιοτελείς πολίτες και λίγοι πολιτικοί διεσπαρμένοι σε όλο το πολιτικό φάσμα. Με ειλικρινές ενδιαφέρον να πολεμήσουν την αναχρονιστική γραφειοκρατία, να ξεφύγουν από την καθυστέρηση, να υποστούν την βάσανο της μεταρρύθμισης.

24-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει την Τρίτη το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας.

24-11-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Επενδυτικά σχέδια για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Κεντρική Μακεδονία

Επενδυτικά σχέδια για την υποστήριξη των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων επιδοτούνται μέσα από τη δράση «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» ΕΣΠΑ 2014– 2020.

23-11-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Υψηλή Διάκριση της πόλης της Βέροιας ως Προορισμός Αριστείας για τον Πολιτιστικό Τουρισμό

Ως πρώτος επιλαχόντας νικητής προορισμός (δεύτερο βραβείο) επιλέχθηκε ο Δήμος Βέροιας με θέμα τον «Πολιτιστικό Τουρισμό» από την Επιτροπή Αξιολόγησης για την Ελλάδα, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EDEN “European Destinations of Excellence” Cultural Tourism - «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας» Πολιτιστικός Τουρισμός.

23-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των κάδων στην πόλη της Νάουσας

Ξεκίνησε την Τρίτη η τοποθέτηση των πράσινων κάδων κοινών απορριμμάτων στο Δήμο Νάουσας, τόσο στην πόλη όσο και στις κοινότητες που δεν είχαν εξυπηρετηθεί από την α’ φάση του προγράμματος.

23-11-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ο δήμος Νάουσας έστειλε υλική βοήθεια στους πληγέντες της Αττικής

Θερμές ευχαριστίες προς τον λαό της Νάουσας εκφράζει ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης για την άμεση ανταπόκριση και γενναία προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στη Νέα Πέραμο και Μάνδρα Αττικής.

23-11-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ για σχολεία

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ, μέσω του ΕΣΠΑ, διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας υπέγραψε τη σχετική πρόσκληση, η οποία προβλέπει την υλοποίηση υποδομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κεντρική Μακεδονία...

23-11-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ: 628 χιλιάδες στον δήμο Βέροιας για εξόφληση υποχρεώσεων

Ο Υπουργός Εσωτερικών ενέκρινε την 15η επιχορήγηση συνολικού ποσού 5.146.468,18 ευρώ στους Δήμους της Χώρας που αναφέρονται στον ακόλουθο πίνακα, αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση υποχρεώσεών τους που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες...

23-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά

Ειδικό σήμα καταλληλότητας, από το Υπουργείο Εσωτερικών, έλαβε η πρώτη παιδική χαρά στο Νομό Ημαθίας. Βρίσκεται στο Δήμο Βέροιας και πρόκειται για την παιδική χαρά στην οδό Ανοίξεως, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων.

22-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Αλεξάνδρειας: Αιτήσεις αποζημίωσης για τους πληγέντες από την πλημμύρα

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας καλεί τους δημότες που υπέστησαν ζημίες, από την πλημμύρα που έλαβε χώρα στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2017, μόνο στις κύριες κατοικίες τους καθώς και στις οικοσκευές (εξοπλισμός κουζίνας χώρων υγιεινής, επίπλωση, ιματισμός κ.λ.π.) και όχι σε...

21-11-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δάνειο από ΕΤΕπ για την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου σε 18 πόλεις

Δάνειο ύψους 48 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας (Δ.Ε.Δ.Α.) από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις εξής 18 πόλεις: Λαμία, Χαλκίδα, Θήβα, Λιβαδειά, Άμφισσα, Καρπενήσι, Κατερίνη, Κιλκίς, Σέρρες, Βέροια, Γιαννιτσά...

21-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Βέροιας: συνδρομή σε δημότες που επλήγησαν από πλημμύρα

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνει ότι οι δημότες, των οποίων οι ιδιοκτησίες τους έχουν πληγεί και χρειάζονται άμεση συνδρομή συνεργείων του Δήμου για άρση εμποδίων πρόσβασης στις ιδιοκτησίες τους, για απομάκρυνση φερτών υλικών...

21-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αιτήσεις και δικαιολογητικά για το κοινωνικό παντοπωλείο Βέροιας

Από 1-11-2017 ξεκίνησε η νέα λειτουργία της Δομής ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

21-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Βέροιας: υποβολή δηλώσεων για ζημιές από πλημμύρα

Με την αρ. πρωτ. ΚΡΞ/48894 (3554)/20-11-2017 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κηρύχθηκαν σε Κατάσταση Έκτατης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχοπτώσεις , πλημμύρες , κατολισθήσεις κλπ. ), οι κάτωθι περιοχές του Δήμου Βέροιας :

21-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης βάφτισε τα εγγόνια του

Στον Ι.Ν Αγίας Παρασκευής Λευκαδίων βαφτίστηκαν τα εγγόνια, από τον γιο του Ζαχαρία και την κόρη του Λίτσα, του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, το απόγευμα της Κυριακής 19ης Νοεμβρίου.

20-11-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

"Μαζεμένο" λόγω περικοπών το τεχνικό πρόγραμμα δήμου Αλεξάνδρειας

"Μαζεμένο" είναι το τεχνικό πρόγραμμα που κατέθεσε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό το παραδέχθηκε και ο ίδιος και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι οι σημαντικές μειώσεις που έχουν γίνει στα τακτικά έσοδα του δήμου, οδήγησαν την...

20-11-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τα φύλλα των δένδρων εμποδίζουν την απορροή υδάτων και πλημμυρίζει η Αλεξάνδρεια

Η έλλειψη προσωπικού στον τομέα καθαριότητας εκτός από την εικόνα της Αλεξάνδρειας επηρεάζει και άλλα πράγματα σύμφωνα με τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη. Απαντώντας σε ερωτήσεις στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είπε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή την περίοδο, λόγω...

20-11-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ταξίδι εξοικείωσης ισπανών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Βέροια

Την ευκαιρία να προβάλει τον πολιτιστικό πλούτο και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Βέροιας είχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, σε Ισπανούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

20-11-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βεσυρόπουλος: Στην συνάντηση εργασίας με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, βουλευτής Φθιώτιδας, μαζί με τους αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, βουλευτή Ημαθίας, και κ. Θεόδωρο Φορτσάκη, βουλευτή Επικρατείας, στο πλαίσιο συναντήσεων με τις διοικήσεις φορέων της οικονομίας, πραγματοποίησαν την Πέμπτη...

20-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ο Μιχάλης Χαλκίδης

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του δημάρχου Αλεξάνδρειας γνωστοποίησε σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης. Ο κ. Χαλκίδης που στις περασμένες εκλογές υποστήριξε την υποψηφιότητα Γκυρίνη, άσκησε κριτική στην παράταξη...

20-11-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Θεοχαρόπουλος: "Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζεται"

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών για την θέση του επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έκανε την παρακάτω δήλωση:

20-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κεντροαριστερά: Η Φώφη Γεννηματά νικήτρια των εκλογών

Η Φώφη Γεννηματά είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών της Κεντροαριστεράς. Με καταμετρημένο το 90% των ψήφων, η επικεφαλής της ΔΗΣΥ συγκεντρώνει ποσοστό 56,95%, έναντι 43,05% του Νίκου Ανδρουλάκη.

19-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κεντροαριστερά: Πρωτιά Φώφης στην Ημαθία

Την πρώτη θέση κατέλαβε και αυτή την Κυριακή στην Ημαθία η Φώφη Γεννηματά. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε 1169 ψήφους (1124 στον πρώτο γύρο) έναντι 801 (516 την πρώτη Κυριακή) του Νίκου Ανδρουλάκη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλες τις κάλπες:

19-11-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

ΔΗΜΑΡ: «Να ολοκληρώσουμε αποφασιστικά την κοινή μας προσπάθεια»

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για την 2η Κυριακή στις εκλογές για επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας:

18-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η πλειοψηφία δεν εξαργύρωσε…

Του Γιώργου Κάκαρη  Το «Πολυτεχνείο» είχε ήρωες που σίγουρα μείνανε στην αφάνεια, όμως είχε και καπηλευτές σε πόστα εξουσίας μετέπειτα.

17-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεοχαρόπουλος: «Να βάλουμε μπροστά το συλλογικό από το ατομικό, αυτό είναι το μήνυμα…

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

17-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Νάουσα για τους πλημμυροπαθείς

Σε πρωτοβουλία εξασφάλισης υλικής βοήθειας για τους κατοίκους της Νέας Περάμου Αττικής που επλήγησαν από τη θεομηνία προχωρά ο Δήμος Νάουσας στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/11/2017...

17-11-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Το ΚΚΕ για τις καταστροφές από τις βροχοπτώσεις

Από το ΚΚΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξή: "Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν και στον νομό Ημαθίας από τις έντονες βροχοπτώσεις που είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, καταστήματα, σχολεία, δρόμοι, αγροτικές καλλιέργειες (χωράφια και θερμοκήπια), χείμαρροι ιδιαίτερα στις περιοχές Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Μελίκης...

17-11-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Κάλεσμα των υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ημαθία

Απο την ομάδα υποστήριξης του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ημαθία ανακοινώθηκαν τα εξής:

17-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει την Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Τι θα συζητηθεί

Στις 20 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

17-11-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στο ανανεωμένο επιτελείο της Γεννηματά ο Άγγελος Τόλκας

Στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς, εκτός από τη μαζική συμμετοχή περισσότερων από 210.000 πολιτών, ένα στοιχείο που φαίνεται να ξεχωρίζει είναι η ενασχόληση αρκετών νέων ανθρώπων.

17-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια: 40 εκατομμυρίων ευρώ για υποδομές βελτίωσης της ποιότητας του πόσιμου νερού

Πρόσκληση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση υποδομών βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού στην Κεντρική Μακεδονία, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

17-11-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Γιατί Νίκος...

Του Θεοχάρη Καφτεράνη Θα αδικούσε την εμπράκτως εκφρασμένη βούληση χιλιάδων πολιτών για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, αν αποτιμούσαμε τα αποτελέσματα της προηγούμενης με όρους "δικαίωση", "νικητές-ηττημένοι".

16-11-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.