Επανεπιβεβαίωσαν το σύμφωνο συνεργασίας Ημαθίας - Ιλφόβ ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης και ο…

Τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας, οι οποίοι ισχύουν από το 2003, επανεπιβεβαίωσαν με σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψαν, το πρωί της Πέμπτης 25ης Μαΐου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, με τον νομάρχη, της νομαρχίας Ιλφόβ Βουκουρεστίου, κ. Μαριάν Πετράκε.

25-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σύμβαση για την εσωτερική διαμόρφωση του νεκροταφείου Διαβατού υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας

Σύμβαση έργου με τίτλο «Εσωτερική Διαμόρφωση Νεκροταφείο Διαβατού» υπογράφτηκε, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, από το Δήμαρχο Βέροια, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών, Αθανάσιο Σιδηρόπουλο, και τον ανάδοχο εργολάβο, Αντώνιο Πιστοφίδη.

25-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παρουσιάστηκε στη Νάουσα το σχέδιο επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ

Από τη Νάουσα ξεκίνησε την Τετάρτη η παρουσίαση του σχεδίου επαναλειτουργίας της άλλοτε κραταιάς Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, το οποίο λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά μετά το ενδιαφέρον του επενδυτικό ταμείου 'AIGLOΝ', να το υλοποιήσει και να καπνίσουν πάλι τα φουγάρα σε...

25-05-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Λαπαβίτσας: "Οι θετικές εξελίξεις στην ΕΝΚΛΩ είναι πηγή αισιοδοξίας"

Με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ, ο πρώην βουλευτής Κώστας Λαπαβίτσας έκανε την εξής δήλωση: "Οι θετικές εξελίξεις στην ΕΝΚΛΩ είναι πηγή αισιοδοξίας για την τοπική κοινωνία της Ημαθίας και της Κομοτηνής, αλλά και για τη...

25-05-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Παρέλαβε τη νέα μελέτη για την Γέφυρα Κούσιου ο Δήμος Βέροιας

Έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας η αποδοχή της δωρεάς της εκπονηθείσας νέας μελέτης για την γέφυρα Κούσιου, με τίτλο ‘Ολοκλήρωση Κατασκευής Γέφυρας Αφών Κούσιου’ από την "Διαχειριστική Επιτροπή Δωρεάς Αφών Κούσιου". 

25-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νέες στειρώσεις αδέσποτων στην Βέροια τον Ιούνιο

Νέο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων σκύλων θα υλοποιήσει ο δήμος Βέροιας τον Ιούνιο, σε συνεργασία με Γερμανούς εθελοντές και τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία. Όπως είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου.

24-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μπέκης: "Οι πλατείες δεν νοικιάζονται"

Αντίθετος με την παραχώρηση πλατειών σε ιδιώτες παρουσιάστηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Νίκος Μπέκης. "Οι πλατείες δεν νοικιάζονται. Τώρα ανοίγει ένα παράθυρο, μετά θα ανοίξει η πόρτα" σχολίασε.

24-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο δήμαρχος Βέροιας για τους συμβασιούχους στους δήμους και τα προνήπια

Ενημέρωση για δυο θέματα που αφορούν εργαζομένους στους δήμους έκανε στην προ ημερησίας ενημέρωσή του, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

24-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σύμβαση για τη βελτίωση των αγροτικών δρόμων Αγίας Βαρβάρας υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας

Υπογράφτηκε, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών, Αθανάσιου Σιδηρόπουλου και του ανάδοχου εργολάβου, Στέφανου Δημητριάδη, σύμβαση έργου με τίτλο «Αποκατάσταση Αγροτικών Δρόμων Αγίας Βαρβάρας».

24-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας για την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά

Από το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το Ν.Σ. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην υποδοχή και φιλοξενία της Προέδρου μας Φ. Γεννηματά στην Ημαθία. Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε...

23-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Tι θα απογίνουμε «χωρίς βαρβάρους» ;

Γράφει ο Χρήστος Αποστολίδης, Δικηγόρος Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις που κατ’ επανάληψη διακόπτονταν, οδηγούνταν σε αδιέξοδο και ξανάρχιζαν από διαφορετική βάση οδηγηθήκαμε τελικά σε κλείσιμο της περιώνυμης β’ αξιολόγησης, ο αρχικός σχεδιασμός για την ολοκλήρωση της οποίας ανάγονταν χρονικά στο φθινόπωρο...

23-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δυσκολεύονται να φτάσουν στο Δημοτολόγιο Βέροιας ηλικιωμένοι και ΑμΕΑ

Πρόβλημα πρόσβασης στο δημοτολόγιο του Δήμου Βέροιας για ηλικιωμένους μαι ΑμΕΑ θίγει με μήνυμα του αναγνώστης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

23-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Γεννηματά: "Λύση δεν μπορεί να είναι η παλινόρθωση της Δεξιάς" (βίντεο)

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι βολές της Φώφης Γεννηματά στράφηκαν και κατά της ΝΔ. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία της Βέροια τόνισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αποτελέσει λύση για την χώρα. Συγκεκριμένα είπε:

22-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Θεοχαρόπουλος: "Η Δημοκρατική Συμπαράταξη οφείλει να μετεξελιχθεί σε έναν ανοικτό φορέα" (βίντεο, φωτογραφίες)

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, άνοιξε την αυλαία της πολιτικής εκδήλωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο κ. Θεοχαρόπουλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μετεξέλιξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε έναν σε ένα ανοικτό φορέα, ικανό να εκφράσει νέες...

22-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Γεννηματά από την Βέροια για "Σχέδιο Ελλάδα" και συνέδριο (video)

Στο τελευταίο μέρος της ομιλίας της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στην πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το "Σχέδιο Ελλάδα" και έκλεισε με αναφορά στο συνέδιο. Συγκεκριμένα είπε:

22-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε στην Βέροια η Φώφη Γεννηματά (βίντεο)

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εστίασε την κριτική της γύρω από τα νέα μέτρα, τα οποία χαρακτήρισε τέταρτο μνημόνιο. Στην ομιλία της είπε:

22-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Γεννηματά για Ημαθία: "Με σωστό σχεδιασμό μπορεί να γίνει πρότυπο επανεκκίνησης της αγροτικής…

Ιδιαίτερη αναφορά στο νομό Ημαθίας έκανε στην ομιλία της στο Αιγές Μέλαθρον η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Χωρίς να μπει στην ουσία, μίλησε για ένα νέο σχεδιασμό γύρω από την αγροτική παραγωγή, τις εξαγωγές, τον χειμερινό τουρισμό. Αναλυτικά είπε:

22-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε η Φώφη Γενηματά

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στα πλαίσια της περιοδείας της στο Νομό Ημαθίας, επισκέφθηκε την Δευτέρα 22 Μαΐου την Αλεξάνδρεια kai συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της ΔΗ.ΣΥ. Επίσης απυήθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και απάντησε σε...

22-05-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, 1ος όροφος, την 25-5-2017, την Πέμπτη και ώρα 19:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

22-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Με προσωπικό ασφαλείας η υπηρεσία καθαριότητας στον Δήμο Αλεξάνδρειας την Δευτέρα και την…

Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Μαϊου 2017 λόγω της Πανελλαδικής Απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην οποία συμμετέχουν και οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας στο Δήμο Αλεξάνδρειας θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων...

21-05-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Εκδήλωση Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Βέροια με Γεννηματά και Θεοχαρόπουλο

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην οποία θα μιλήσει η Φώφη Γεννηματά, στη Βέροια τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 19.30...

21-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Προϋποθέσεις για ένα χρήσιμο συνέδριο*

Του Στέργιου Καλπάκη Θα ξεκινήσω με τις γαλλικές εκλογές, γιατί, κατά την άποψή μου, τα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία, όσο πουθενά αλλού, συμπυκνώνουν τα διλήμματα της εποχής μας αλλά και ελπίδες της γενιάς μας.

21-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Του Κώστα Λαπαβίτσα Στις 18 Μαΐου η Βουλή έδωσε ισχύ νόμου στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, η οποία είχε τον τίτλο «Συμπληρωματικό Μνημόνιο Κατανόησης». Πρόκειται, λοιπόν, για ένα νέο Μνημόνιο που συμπληρώνει το καθοριστικό Τρίτο του Αυγούστου του 2015. Αδυναμία...

20-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας υποστηρίζει την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ χαιρετίζει την προσπάθεια που γίνεται για την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ.

19-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στο Αιγές η ομιλία της Φώφης Γενηματά

Λόγω των ασταθών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας και με δεδομένη την πρόβλεψη για έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαΐου, η προγραμματισμένη ανοιχτή ομιλία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Φώφη...

19-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αλεξάνδρεια: Υποβολή αιτήσεων για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Κυριακής

Από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Εσόδων Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εμποροπανήγυρη της Αγ. Κυριακής του Δήμου Αλεξάνδρειας από τις 5-8 Ιουλίου, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου έως τις 12...

19-05-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δυο μέρες χωρίς υπηρεσία καθαριότητας ο δήμος Αλεξάνδρειας

Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Μαϊου 2017 δε θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων στο Δήμο Αλεξάνδρειας λόγω απεργίας των συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

19-05-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί

Με 28 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη 24 Μαΐου το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 6μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

19-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού: Απαράγραπτο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα

Της Θούλης Σιδηροπούλου Η αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού παραμένει ένα ανοιχτό εθνικό ζήτημα με διεθνείς και ευρωπαϊκές προεκτάσεις. Οι σύγχρονες εξελίξεις μάλιστα το καθιστούν ιδιαίτερα ενεργό και επίκαιρο.

19-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θεοχαρόπουλος: “Το νομοσχέδιο αυτό επιβεβαιώνει πλήρως την «αγοραπωλησία» ελπίδας"

Στην ομιλία του στην Βουλή για τα νέα μέτρα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σημείωσε: “Το νομοσχέδιο αυτό επιβεβαιώνει πλήρως την «αγοραπωλησία» ελπίδας. Τα ψέματά σας διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο λογαριασμός...

18-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Τι θα συζητηθεί

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, θα γίνει στις 24 Μαΐου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

18-05-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σε ετοιμότητα για την φετινή αντιπυρική περίοδο η Ημαθία (βίντεο)

Με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση πυρκαγιών εν όψει του καλοκαιριού, συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στην Βέροια. Οι φορείς της Ημαθίας είναι σε ετοιμότητα και στην σύσκεψη συζήτησαν λεπτομέρειες του φετινού σχεδιασμού.

18-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Ο κ. Τσίπρας εγκλωβίζει τη χώρα σε μια παγίδα υπερφορολόγησης και φτωχοποίησης»

«Το λιγότερο που έχει σημασία αυτή τη στιγμή, είναι να επισημαίνουμε την ασυνέπεια και τα ψέματα αυτής της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που είναι ευάλωτη και πλήρως αναξιόπιστη σε αυτά τα ζητήματα. Με ένα Πρωθυπουργό που ψεύδεται με χαρακτηριστική ευκολία, κάνει...

18-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει τις πύλες της η 8η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας

Ξεκινά τo Σάββατο 27 Μαΐου η 8η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας θα διοργανωθεί στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, η οποία θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2016. Η καθιερωμένη έκθεση θα στεγαστεί σε ειδικά διαμορφωμένες λυόμενες εγκαταστάσεις (περίπτερα-stand) και εντάσσεται στις δράσεις του...

18-05-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

O Ν. Κουτσογιάννης παρουσίασε στην Κίνα το Δήμο Νάουσας

Στο πλαίσιο του «Belt and Road Initiative», της μεγάλης πρωτοβουλίας του κινέζου Προέδρου για την ανάπτυξη της συνεργασίας στους νέους δρόμους του μεταξιού, ο Δήμαρχος Νάουσας παρουσίασε τον Δήμο Νάουσας τουριστικά και αναπτυξιακά, ενώ παράλληλα είχε πολλές συναντήσεις με Κινέζους...

18-05-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ομιλία στην Ελιά θα πραγματοποιήσει η Φώφη Γεννηματά

Την πρώτη ανοιχτή ομιλία της, μετά τη ψήφιση από τη κυβέρνηση των νέων μέτρων θα πραγματοποιήσει στη Βέροια τη Δευτέρα 22 Μαΐου στις 19.30 στην «Εληά» η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Φώφη Γεννηματά.

18-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Από την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας τιμά τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Το κάνουμε με σεβασμό και όχι απλώς για εθιμοτυπικούς λόγους. Η Ημαθία είναι ένας τόπος όπου η μνήμη του...

18-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βέροιας στο 2ο Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων

Στο 2ο Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών Πόλεων (Greek – Chinese Cities Forum II, Beijing) το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας το διάστημα 11-14 Μαΐου 2017, συμμετείχε ο Δήμος Βέροιας όπου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Βασίλη...

17-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Χρηματοδότηση αναβάθμιση συστήματος Τηλελέγχου Τηλεχειρισμού ΔΕΥΑ Βέροιας

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας έγινε γνωστό ότι: Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020» η Πράξη «Επέκταση – ολοκλήρωση συστήματος τηλελέγχου τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών πόλης Βέροιας και δημοτικών ενοτήτων», η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής...

17-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Απεργιακή συγκέντρωση στη Νάουσα για τα αντιλαϊκά μέτρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αντιλαϊκά μέτρα πραγματοποιήθηκε σήμερα τετάρτη και στη Νάουσα. Στην κεντρική πλατεία μίλησαν ο κ. Κώστας Ρηγόπουλος από το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, ο κ. Στράτος Προύσαλης πρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΝ κ. Παναγιώτης Κουτσουπίας.

17-05-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Οι φορείς της Βέροιας διατράνωσαν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Την αντίθεσή τους στην μνημονιακή πολιτική και ειδικά στα τελευταία μέτρα που θα ψηφίσει η κυβέρνηση διατράνωσαν στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας οι φορείς της πόλης, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες και αγρότες.

17-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δυναμική απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Ημαθίας στην πλατεία Ωρολογίου στο πλαίσιο της 24ωρες απεργίας. Κεντρικός ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο Γιάννης Τσεχελίδης, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η Βασιλική Αθανασιάδου εκ...

17-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εκπαιδευτική ομιλία με θέμα τις συνθήκες υγιεινής στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων διοργάνωσε ο…

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εκπαιδευτική ομιλία με θέμα «Συνθήκες Υγιεινής στο Χώρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, διοργάνωσε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, την Τρίτη 16 Μαΐου 2017, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού του Δήμου Βέροιας...

16-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Γεννηματά στην Ημαθία

Τη Δευτέρα 22 Μαΐου θα επισκεφθεί, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στην Ημαθία η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Το πρόγραμμα της επίσκεψης της κας Γεννηματά έχει ως εξής:

15-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο Αποστολος Τζιτζικώστας έγινε πατέρας

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός ότι έγινε πατέρας.

15-05-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συμβάσεις συντήρησης κοινόχρηστων χώρων και τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων υπέγραψε ο Δήμαρχος Βέροιας

Δυο σημαντικές συμβάσεις έργου υπογράφτηκαν, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών, Αθανάσιου Σιδηρόπουλου και του ανάδοχου εργολάβου, Πέτρου Αγαθαγγελίδη.

15-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει την Πέμπτη στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Στις 10 το πρωί της Πέμπτη 18 Μαΐου, συνεδριάζει, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βεροίας, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας.

15-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για την Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης έκανε την εξής δήλωση: "Η δεύτερη Κυριακή κάθε Μαΐου, έχει καθιερωθεί από το 1914, ως ημέρα εορτασμού της μητρότητας ,σαν ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης σε κείνες που μόχθησαν και...

14-05-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Νάουσα - Τι θα συζητηθεί

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 7μμ το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

12-05-2017 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συγκροτήθηκαν σε σώμα, οι ΟΝΝΕΔ Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, συγκροτήθηκαν σε σώμα, οι νέες Δημοτικές Επιτροπές της Οργάνωσης στη Βέροια, στην Αλεξάνδρεια και στη Νάουσα, με την εκλογή των Προέδρων και τον ορισμό των υπευθύνων ανά τομέα. Αναλυτικά:

12-05-2017 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Παραίτηση Σπυρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Την παραίτησή του από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Αλεξάνδρειας κατέθεσε ο Γιώργος Σπυρίδης. Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με απόφασή του έκανε αποδεκτή την παραίτηση. Πρώτη αναπληρωματική είναι η Χρυσάνθη Τσιλιμίγκρα η οποία θα κληθεί να καλύψει την θέση...

11-05-2017 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τι ισχύει για τις ασφαλιστικές εισφορές

Από το Υπουργείο Εργασίας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με το τι ισχύει με τις ασφαλιστικές εισφορές. Αναλυτικά:

11-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τι θα προβλέπει το σχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών από 3.000 έως 20.000…

Κούρεμα προσαυξήσεων και προστίμων από 20% έως 80% προβλέπει το νέο σχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών, από 3.000 έως 20.000 ευρώ. Ο οφειλέτης θα μπορεί να πληρώσει σε 12 έως 120 δόσεις.

11-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεοχαρόπουλος: "Δεν ψηφίζουμε μέτρα και αντίμετρα" (βίντεο)

Παρέμβαση για τα νέα μέτρα αλλά και για τα αντίμετρα έκανε στην βουλή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο; της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση; Θεοχαρόπουλος σημειώνοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα τα ψηφίσει.

10-05-2017 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Τι αρμοδιότητες έδωσε ο Τζιτζικώστας σε Καρατζιούλα, Τεληγιαννίδη

Τους νέους εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανά τομέα και ανά Περιφερειακή Ενότητα όρισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Στην Ημαθίας ορίστηκαν ως εξής:

10-05-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εκδήλωση για τους επαγγελματίες του τουρισμού θα διοργανώσει ο δήμος Βέροιας

Mέσα στον Μάιο η Αντιδημαρχία Τουρισμού προγραμματίζει εκδήλωση για τους επαγγελματίες του τουρισμού με αντικείμενο την παγκόσμια πλατφόρμα του Travel Massive. Το Travel Massive αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες του τουρισμού και travel insiders από όλο τον κόσμο.

09-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Πως απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στον Άδωνι Γεωργιάδη

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Ότι και να πούμε, ότι και να γράψουμε, ότι και να απαντήσουμε είναι λίγα, για την συγκέντρωση της ΝΔ με....ομιλητή, τον αντιπρόεδρο της Άδωνη Γεωργιάδη.

08-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ερωτήσεις Κάκαρη για την εβδομάδα θεάτρου και την δωρεά της ΤΕΡΝΑ στον δήμο…

Δυο θέματα έθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο σύμβουλος Γιώργος Κάκαρης, το ένα για την μη συμμετοχή του ΔΗΠΕΘΕ στην εβδομάδα θεάτρου και το άλλο για την δωρεά των 200.000 ευρώ της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής. 

08-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Πλησιάζει το φυσικό αέριο στην Βέροια

Προχωρά η έλευση του φυσικού αερίου στην Βέροια. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης γνωστοποίησε ότι έλαβε ένα έγγραφο από εταιρεία διανομής αερίου με το οποία ζητά δυο δημοτικά οικόπεδα για να εγκαταστήσει εξοπλισμό δικτύων διανομής αερίου...

08-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στην Αθήνα για έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ο Δήμαρχος Βέροιας και ο Πρόεδρος…

Την Πέμπτη 04 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Γεωργίου Ορφανίδη, με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠ&Δ) κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη στα γραφεία του...

08-05-2017 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.