Logo

Πάσχα συμβουλές για μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας!

mallia xroma

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής 

Όταν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, τις περισσότερες φορές καταλήγετε στο να αλλάζετε χρώμα στα μαλλιά σας....
Ξεφυλλίζετε περιοδικά ή βλέπετε στην τηλεόραση τα μαλλιά από διάφορες επώνυμες για να πάρετε ιδέες και στο τέλος, σας γεννιούνται πάντα σε όλες οι ίδιες απορίες!

Το μυστικό για να βρεις το σωστό χρώμα που σου ταιριάζει, κρύβεται σε 2 πράγματα.

1) Στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σου και
2) Στην απόχρωση της επιδερμίδας σου.

Γι αυτό λοιπόν μην κάνεις απότομες αλλαγές στα μαλλιά σου. Αν από μελαχρινή θέλεις να γίνεις ξανθιά, καλύτερα είναι να κάνεις σταδιακά την αλλαγή. Έτσι μια πολύ καλή λύση είναι οι ανταύγειες.

Αν πάλι βάφοντας μόνη σου στο σπίτι τα μαλλιά σου δεν σου βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μην προσπαθήσεις να το διορθώσεις μόνη σου. Το πιο πιθανό είναι να κάνεις χειρότερο κακό! Καλύτερα λοιπόν να απευθυνθείς σε ένα επαγγελματία κομμωτή, που έχει τις γνώσεις να βρει την λύση.

Από την άλλη αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα φρόντισε πριν τα βάψεις, να κάνεις για ένα διάστημα μάσκες για ενυδάτωση και αναδόμηση,ενώ αν δεν είσαι διατεθειμένη να βάφεις συχνά την ρίζα σου, διάλεξε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό σου.

Τέλος να θυμάσαι πάντα ότι, το χρώμα των μαλλιών είναι η κορνίζα του προσώπου σου! Φρόντισε να επιλέγεις χρώματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου και όχι αναγκαστικά αυτά που επιβάλλει μόνο η μόδα.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711
www.pliroforiodotis.gr/dimos-hair-expert  
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb