Logo

Ακόμη μία διάκριση για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανό (φωτογραφίες)

Άλλη μια πρωτιά που τον κατατάσσει για μια ακόμα φορά στους κορυφαίους της χρονιάς, κέρδισε ο κομμωτής Δήμος Ίντος από τον Κοπανό Νάουσας, στον πρόσφατο πανελλήνιο διαγωνισμό barbering που έγινε στο Λουτράκι Κορινθίας.

Σε μια άρτια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο του Grand hotel Cazino loutraki, για δυο ημέρες ιδιοκτήτες barbershop από διάφορα μέρη της Ελλάδος διαγωνίστηκαν διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου της χρονιάς.

Ο δικός μας Δήμος διακρίθηκε καταφέρνοντας να πάρει και πάλι την πρώτη θέση, καταφέρνοντας να πετύχει το ωραιότερο κούρεμα και μάλιστα μέσα στον χρόνο των εννέα λεπτών, παρουσιάζοντας ένα κούρεμα low fade, που εντυπωσίασε για την εκτέλεση του και το άψογο του styling!

Μάλιστα μετά το διαγωνιστικό κομμάτι, η αναγνώριση του Δήμου έγινε ακόμη πιο αισθητή όταν του ζητήθηκε να ανέβει στο stage για να παρουσιάσει live επί σκηνής ένα κούρεμα μπροστά στο κοινό που τον παρακολούθησε, εντυπωσιάζοντας και πάλι με την πρωτοτυπία και το άψογο του στυλ. Αξιοσημείωτο γεγονός ότι πέρα από τις άριστες κριτικές για τις ικανότητες του στον τομέα του κουρέματος, ήταν και τα κολακευτικά σχόλια όλων (κριτών- διαγωνιζομένων) όσον αφορά το ήθος και τον χαραχτήρα του, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην φετινή του επιτυχία.

{jlex}flickr:72157692559913055{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb