Logo

Προστατεύστε τα μαλλιά σας από το κρύο

hair win

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής 

Το κρύο του χειμώνα προκαλεί αύξηση της λιπαρότητας στη ρίζα των λιπαρών μαλλιών, ξηραίνει περισσότερο την αφυδατωμένη τρίχα, ενώ η υγρασία προκαλεί επιπλέον φριζάρισμα. Επίσης, οι εναλλαγές της θερμοκρασίας από τη ζέστη του σπιτιού στο κρύο περιβάλλον προκαλούν σοκ στην τρίχα, όπως και στο δέρμα. Για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα, ώστε να προστατέψετε τα μαλλιά σας και να τα χαρίσετε δύναμη και λάμψη.Έτσι τα μαλλιά μας χρειάζονται την κατάλληλη προστασία για να παραμείνουν υγιή στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Το συχνό κούρεμα και οι θεραπείες που γίνονται στο κομμωτήριο είναι δύο απαραίτητες κινήσεις για την υγεία των μαλλιών. Μην ξεχνάτε ότι ο κομμωτής σας είναι ο πιο κατάλληλος για να τα περιποιηθεί και να σας δώσει εξειδικευμένες συμβουλές.
Καλό είναι επίσης μια φορά το μήνα μια επίσκεψη για κούρεμα ή θεραπεία, εφόσον στο μεταξύ φροντίζετε τα μαλλιά σας στο σπίτι με τα κατάλληλα προϊόντα και δεν υπερβάλλετε στη χρήση του σεσουάρ.

 

Από την άλλη ένας σκούφος θα προστατέψει τα μαλλιά σας από το κρύο και τον αέρα και είναι ιδανικός όταν είναι φρεσκολουσμένα.

Φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα ένα εξειδικευμένο σαμπουάν που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με τις προτεραιότητές σας.

 

Σημαντικό είναι να μην υπερβάλλετε στο λούσιμο το χειμώνα γιατί το πολύ συχνό λούσιμο ξηραίνει ακόμη και τα κανονικά μαλλιά, ενώ στα λιπαρά όχι μόνο δεν μειώνει τη λιπαρότητα, αλλά αντίθετα την αυξάνει.

 

Τέλος κάθε δέκα μέρες καλό είναι να περιποιείστε τα μαλλιά σας με μια ειδική θεραπεία ή με μια μάσκα.Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά ή ταλαιπωρημένα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε leaveinπροϊόντα κάθε φορά που λούζεστε και να θυμάστε όμως ότι δεν αντικαθιστούν τα προϊόντα styling.

 

Στο κομμωτήριό μας μπορείτε να απολαύσετε την επαναστατική θεραπεία μαλλιών OLAPLEX με εκπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας!!!!!!!

 

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711
www.pliroforiodotis.gr/dimos-hair-expert  
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb