Logo

Απογείωσε το γιορτινό σου μακιγιάζ με φυσικά καλλυντικά «The Balm» από το ινστιτούτο αισθητικής Charm

Εάν είστε μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα, λατρεύετε τη μόδα κι ακολουθείτε τις νέες τάσεις. Έχετε “πράσινη” συνείδηση και θέλετε να έχετε μια προσεγμένη εμφάνιση όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας… τότε τα καλλυντικά της «The Balm» είναι τα καταλληλότερα για εσάς.

Είναι νέα πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ που έρχονται από το San Francisco και σας υπόσχονται ότι θα γίνουν ο απόλυτος σύντροφός ομορφιάς σας.

Κατασκευασμένα από τα καλύτερα φυσικά υλικά τα «The Balm» είναι τα πρώτα και τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ paraben free που έρχονται στην Ελληνική αγορά, δηλαδή δεν εμπεριέχουν τα βλαβερά για την υγεία μας παράγωγα πετρελαίου. Ενισχύοντας έτσι την “πράσινη” συνείδηση μας και όχι μόνο.

Είναι προϊόντα make up με ιδιαίτερο ύφος και φιλοσοφία. Με έξυπνες, εργονομικές pin up συσκευασίες και sexy παιχνιδιάρικα ονόματα.

Καινοτομία της εταιρίας είναι τα ιδιαίτερα, εύχρηστα , έξυπνα και πολύ χρηστικά προϊόντα όπου θα βρείτε σε ένα προϊόν δύο ή και παραπάνω χρήσεις.

Η φιλοσοφία της κάθε Balm Girl ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι να έχει ένα εκθαμβωτικό και sexy αποτέλεσμα μέσα σε 5 λεπτά και να διαρκεί όλη μέρα αλλά και αν θέλετε κι όλη νύχτα.

Τα μοναδικά προϊόντα «The Balm» θα τα βρείτε στο ινστιτούτο αισθητικής Charm στη Νάουσα.

{globalflash.gallery 159}

Ινστιτούτου αισθητικής Charm
Τηλ. 2332024111
www.pliroforiodotis.gr/charm
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb