tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το καλύτερο κρασί στον κόσμο που κοστίζει... 4,37 λίρες!

Επιμέλεια Μαρία Ανθοπούλου Κελεσίδου

Ένα κόκκινο κρασί με χώρα προέλευσης την Χιλή, που διατίθεται στην τιμή των 4,37 λιρών η φιάλη, αναδείχθηκε ως το καλύτερο στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του πολύ πιο ακριβές και... επώνυμες «ετικέτες».

Πρόκειται για το κρασί «Moneda Reserva Malbec» από την κεντρική πεδιάδα της Χιλής, παραγωγής 2015, που πέρασε από το απαραίτητο «τυφλό» τεστ σε ένα πάνελ με 240 ειδικούς, επικρατώντας των αντιπάλων του, σε μία λίστα που περιελάμβανε 16.000 κρασιά!

Οι οινογνώστες που κλήθηκαν να δοκιμάσουν τα κρασιά, αποφάνθηκαν ότι το κόκκινο από τη Χιλή είχε «εξαιρετική φρεσκάδα» και μια επίγευση «γεμάτη ενέργεια». Επίσης, είχαν μόνο επαίνους να επιφυλάξουν για την σχέση ποιότητας-τιμής, ενώ ανέφεραν ότι διέκριναν στη γεύση του, νότες από «φρέσκο μαύρο φρούτο, κρεμώδες γιαούρτι βανίλιας και πιπέρι».

Όπως αναφέρουν ειδικοί στον «Independent», το εν λόγω κρασί αναμένεται να γίνει... ανάρπαστο, πλέον, καθώς η φρεσκάδα του το καθιστά ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό συμπλήρωμα σε ένα μπάρμπεκιου, καθώς «παντρεύεται» εξαιρετικά με το καλοψημένο κρέας.

Πηγή: www.thestival.gr/

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69