tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας τα Χριστούγεννα!

malia xalkino

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σιγά, σιγά και εσείς θα αναρωτιέστε ποια θα είναι η τάση της μόδας, για το χρώμα των μαλλιών σας. Τα χρώματα που θα επικρατήσουν είναι φυσικά όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σε πιο γήινες αποχρώσεις, αλλά με μια βασική διαφορά... Τα συμπληρωματικά χρώματα για φέτος (αν όχι και τα βασικά) θα είναι το κόκκινο και το χάλκινο και περισσότερο σε ανταύγειες.

Παρατηρούμε λοιπόν μια τάση ως προς τις έντονες κόκκινες αποχρώσεις για μοντέρνες και πιο εκθαμβωτικές εμφανίσεις ή καφέ αποχρώσεις για πιο συντηρητικές και κλασικές εμφανίσεις που όμως δεν στερούνται σε καμία περίπτωση θηλυκότητα.

Οι κυρίαρχες αποχρώσεις είναι το πλατινέ ξανθό σε συνδυασμό με κόκκινες ανταύγειες, το καστανοκόκκινο, και για τις μελαχρινές ombre με καστανοκόκκινο σκούρο τελείωμα ή ακόμη και συνδυασμός του μαύρου με τις πιο μπλε-μοβ αποχρώσεις. Οι φυσικές αποχρώσεις δεν θα είναι απλά μια ασφαλής επιλογή για όσες δεν θέλουν να τολμήσουν κάτι ιδιαίτερο, αλλά θα είναι πλέον ένα από τα trends που θα επικρατήσουν.

Αν θέλετε να αποφύγετε την μονοχρωμία στα μαλλιά σας τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το τρισδιάστατο εφέ. Είναι ένα παιχνίδι με 3 ή περισσότερους διαφορετικούς τόνους της ίδιας απόχρωσης, ώστε να δένουν μεταξύ τους και να κάνουν την κατάλληλη αντίθεση.

Αν πάλι θέλετε να προσθέσετε μια ξεχωριστή πινελιά στο χρώμα των μαλλιών σας, τότε μπορείτε να βάψετε μερικές τούφες σε έντονες αποχρώσεις στη φράντζα, στις άκρες ή στο πλάι των μαλλιών σας.

Ότι απόχρωση τελικά και αν διαλέξετε μην ξεχνάτε να κάνετε μια θεραπεία βαθιάς αναδόμησης που θα κλείσει τα λέπια της τρίχας και θα τα διατηρήσει λαμπερά.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69