tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανελλήνια πρωτιά για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανό (φωτογραφίες, βίντεο)

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για τον κομμωτή Δήμο Ίντο από τον Κοπανό, στο πρόσφατο πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής HAIRPROF που πραγματοποιήθηκε 17-18 Φεβρουάριου, στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Marousiou.

Ο Δήμος συνεπής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας κατάφερε και πάλι να αναδείξει το μεγάλο του ταλέντο και να πάρει μια ακόμα πανελλήνια πρωτιά, που τον κατατάσσει στην κορυφαία τριάδα και του εξασφαλίζει το εισιτήριο για την συμμετοχή του στο ερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της HAIRWORLD που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι!

Μάλιστα για τον ίδιο ήταν και η τελευταία του συμμετοχή στο διαγωνισμό, καταφέρνοντας το απόλυτο, καθώς βραβεύτηκε όλες τις χρόνιες που έλαβες μέρος κατακτώντας 14 πανελλήνιους τίτλου, κι έναν στην Κύπρο!

Ο Δήμος διέπρεψε και πάλι στο ανδρικό κούρεμα, μετέχοντας σε θέματα classic haircut, oldschool, crop και hair tatoo.

Στην έκθεση πραγματοποιήθηκαν εκτός των διαγωνισμών μεγάλα κομμωτηριακά σεμινάρια από Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, μεγάλα show από διάφορες σχολές της Ελλάδος ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν πρωτοποριακά προϊόντα από γνωστές εταιρείες του χώρου, με τους επισκέπτες να φτάνουν τους 9550.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του Δήμου με τον μόλις 8χρονο γιο του ως μοντέλο, που αποτέλεσε ένα από τα highlights του διαγωνισμού, καθώς πέρα από την συμμετοχή του, ανέβηκαν μαζί την ώρα της βράβευσης, με το κοινό να αποθεώνει και τους δυο.

 

HAIRPROF

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει σπουδαία διάκριση και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι.

 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69