tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλοκαίρι: Κάντε ξανθά τα μαλλιά σας

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Οι περισσότερες Ελληνίδες προτιμούν ξανθά τα μαλλιά τους αν και ανήκουν στις Μεσογειακές γυναίκες που είναι συνήθως μελαχρινές. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα από τα πιο sexy χρώματα για τα μαλλιά σας και ταιριάζει ιδιαίτερα με τις σταρένιες επιδερμίδες. Ωστόσο δεν ταιριάζει σε όλες και αν το χρώμα δεν πετύχει στην βαφή μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Το προτείνω σε όσες έχουν καστανά ή καστανόξανθα μαλλιά και σε όσες γενικότερα η επιδερμίδα τους ταιριάζει με αυτές των φυσικών ξανθών γυναικών. Όσες έχουν μαύρα μαλλιά θα πρέπει να είναι προσεχτικές και δεν πρέπει να αμελούν να ανοίξουν και το χρώμα των φρυδιών τους.

Τέλος, το καλοκαίρι, ο ήλιος θα ανοίξει το χρώμα των μαλλιών σας. Γι αυτό μπορείτε να αποφύγετε τις βαφές ή να κάνετε μία βαφή που έχει φυσικό αποτέλεσμα…

Για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, προτιμήστε να κάνετε διαφάνειες στα μαλλιά σας παίζοντας με δύο έως τρεις τόνους ξανθού στα μαλλιά σας χωρίς όμως να αμελείτε την ενυδάτωσή τους. Απαραίτητα προϊόντα είναι ένα καλό σαμπουάν για ξανθά μαλλιά, το silver shampoo (για να αποφύγετε τυχόν κιτρινίλες) και το περίφημο argan oil.

Το κομμωτήριο DIMOS HAIR EXPERT λόγω καλοκαιρινών διακοπών θα είναι κλειστό από Παρασκευή 1 Αυγούστου έως Παρασκευή 8 Αυγούστου. Για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας (Τηλ. 2332041711, 6984528616, www.pliroforiodotis.gr/dimos-hair-expert).

Το κομμωτήριο Dimos Hair Expert εύχεται Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69