tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πότε τα μαλλιά μας χρειάζονται ανανέωση;

malia xeimona

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής 

Αν οι προσπάθειες σας τον τελευταίο καιρό να δοκιμάσετε διάφορα hairstyles είναι άκαρπες τότε τα μαλλιά σας αναζητούν απεγνωσμένα μια ανανέωση που θα κάνει το styling τους ξανά διασκέδαση και όχι ταλαιπωρία.

Αν πάλι έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σας είναι πιο «βαριά» από ότι συνήθως και αυτό τους στερεί το φυσικό όγκο τότε η ανάλαφρη αίσθηση που κάποτε σας άφηναν, θα επιστρέψει με μια επίσκεψή σας στο κομμωτήριο. Αρκετοί κομμωτές προτείνουν ένα ασύμμετρο κούρεμα ή ένα φιλάρισμα (έντονο ή μη) που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια και με υπέροχη υφή!

Ένα άλλο σημάδι που σας προειδοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κούρεμα, είναι ή έλλειψη ζωντάνιας και λάμψης, που θα έχετε παρατηρήσει στα μαλλιά σας τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι απαραίτητο να φταίει το σαμπουάν σας αλλά η φθορά του χρόνου και τα εργαλεία styling που μπορεί να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση!

Τέλος αν παρατηρείτε ότι τα μαλλιά σας μπλέκονται πολύ πιο εύκολα και πιο συχνά απ' ότι συνήθως,τότε ήρθε η ώρα για κούρεμα,το οποίο θα απομακρύνει την ψαλίδα και θα χαρίσει στα μαλλιά σας μια υγιή όψη και τη χαμένη τους απαλότητα.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69