tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Super tips για να κρατήσει το κραγιόν σας όλο το βράδυ

kragion

Μία γυναίκα στην βραδινή της έξοδο θέλει να είναι όχι μόνο όμορφη αλλά και διαφορετική από όλες τις άλλες. Εκτός από την προσωπικότητα υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο, το οποίο μπορεί να κάνει την διαφορά εύκολα και γρήγορα. Το κραγιόν! Και συγκεκριμένα το κραγιόν που διαρκεί όλο το βράδυ, φωτίζοντας και ολοκληρώνοντας όλο το μακιγιάζ σας!

Δεν έχει τόση σημασία ποια θα είναι η απόχρωση που θα διαλέξατε, αλλά να διατηρείται για τις περισσότερες ώρες.

xeil

Πώς θα το πετύχετε, χωρίς κόπο;

Βήμα πρώτο

Τα χείλη σας, πρέπει να είναι ενυδατωμένα όλες τις ώρες της ημέρας, πόσο μάλλον όταν προετοιμάζονται για μακιγιάζ. Φροντίστε λοιπόν να έχετε περάσει μία ενυδατική κρέμα ή ένα προϊόν που θα τα βοηθήσει να είναι μαλακά και ζουμερά.

Βήμα δεύτερο

Κλειδώστε το χρώμα! Επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών στον ίδιο ή έναν τόνο πιο κλειστό για να εφαρμόσετε το περίγραμμα. Η γραμμή των χειλιών σας, θα είναι και ο οδηγός σας. Αν τα χείλη σας είναι σχετικά μικρά, μπορείτε να απλώσετε το περίγραμμα ελάχιστα πιο πάνω από το περίγραμμά τους.

Βήμα τρίτο

Απλώστε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας, κατευθείαν από το tube. Μην φοβηθείτε την ποσότητα. Σκοπός είναι να καλυφθούν! Στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε blending με ένα πινέλο.

Βήμα τέταρτο

Διπλώστε ένα χαρτομάντηλο και πιέστε τα χείλη σας ελαφρώς, με αυτό ανάμεσα. Στην συνέχεια, με ένα πινέλο ταμπονάρετε με λίγη πούδρα την επιφάνεια των χειλιών σας, για ένα ματ αποτέλεσμα. Τέλος, εφαρμόστε λίγη ακόμα ποσότητα κραγιόν, γεμίζοντας τα χείλη σας.

lipssm

Τελευταία βήμα

Επαναλάβετε το τρίτο και το τέταρτο βήμα και απολαύστε το πιο λαμπερό αποτέλεσμα!

Οι καλύτερες συμβουλές όμως για να εφαρμοστούν, απαιτούν και τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία πρέπει να επιλεχθούν με προσοχή από το σωστό μέρος.

Βρείτε τα μεγαλύτερα brands και τα καλύτερα προϊόντα μέσα από το on line φαρμακείο Pharmacyonair.

Ευχαριστούμε πολύ το www.pharmacyonair.gr  για τις απολαυστικές συμβουλές του!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69