Η παιδική παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας» την Τρίτη στην Βέροια

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ θα παρουσιάσει στην Βέροια την παιδική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρες 5.30μ.μ και 7.30μ.μ.

Μία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα

που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.
“Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ” ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟ ΝΤΕ ΒΙΛΕΝΕΒ, με καταγωγή από την πόλη του Φωτός,

Αυτή την υπέροχη ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι εμπλουτισμένη με πολύ μουσική, χορό, τραγούδι, γέλιο, θέαμα.

Λίγα λόγια για το έργο

Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά;
Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα η την ψυχή και την καρδιά;
Τι είναι όμορφο και τι άσχημο;
Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ’ την παράσταση.
Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.

Συντελεστές

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νίκος Αναδιώτης, Ευγενία Τσαούση, Στέλλα Μπονάτσου, Αντώνης Ταμβακάς και ο Αργύρης Σαζακλής
Τη διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες της έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης, τη μουσική έγραψε ο αγαπημένος σε όλους Γιάννης Ζουγανέλλης , την παράσταση έντυσε η Σήλια Δεμίρη και το σκηνικό δημιούργησε η Χριστίνα Ασλάνογλου.