Η συναρπαστική ζωή της Φρίντα Κάλο παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα κι εξωτερικό, οι ταλαντούχοι Fly Theatre παρουσίασαν την συναρπαστική ιστορία, βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo στην Βέροια.

Η πολυμεσική παράσταση "Frida Κι Άλλο", σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου, παρουσιάστηκε την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Επρόκειτο για μία μοναδική παράσταση που ζωντάνεψε μοναδικά και πρωτότυπα τη ζωή της Frida Kahlo. Παρουσιάστηκε η ιστορία της ζωγράφου, οι φυσικοί περιορισμοί και ο πόνος που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος.

Η Κατερίνα Δαμβόγλου ενσάρκωσε τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώματα, αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δημιούργησε ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσμο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre "ζωγράφισαν" στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo μέσα από εμβληματικές εικόνες και τους πίνακές της.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο - Επεξεργασία: Κατερίνα Δαμβόγλου 
Σκηνοθεσία: Fly Theatre 
Δραματουργία: Μιράντα Βατικιώτη 
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Ερμίνα Αποστολάκη 
Φως – Ήχος - Βίντεο: Robin Beer 
Μακιγιάζ: Όλγα Πάτσιου 
Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. «Βασίλης Δαμβόγλου» 
Διεύθυνση παραγωγής: Αναστασία Ταμουρίδου - ARTos & Θέαμα

Έπαιξαν: Κατερίνα Δαμβόγλου - Robin Beer