Logo

Η Ομάδα «Αστεράκια» παρουσίασε “Το Τσίρκο σας” στην Στέγη (βίντεο)

H Ομάδα «Αστεράκια» του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας μαζί με μαθητές από άλλες ομάδες του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρουσίασαν την παράσταση «Το τσίρκο σας», σε κείμενο και σκηνοθεσία Μαρίας Κυροπούλου, την Κυριακή 3 Ιουνίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας (δείτε στο βίντεο αποσπάσματα).

Τα παιδιά δούλεψαν με πολύ αγάπη και προσπάθεια για να παρουσιάσουν στο κοινό μία απολαυστική παράσταση, με πρωταγωνιστές τα ΠΑΙΔΙΑ.

Τα ΠΑΙΔΙΑ που είναι πανέξυπνα, έχουν μια αθώα πονηριά, είναι ανήσυχα πνεύματα, γεμάτα φαντασία και δημιουργικότητα, το αίμα τους βράζει, το μυαλό τους συνεχώς γεννά καινούργιες ιδέες και είναι τα μόνα πλάσματα που, αν κυβερνούσαν, θα άλλαζαν αυτόν εδώ τον κόσμο.... Τα ΠΑΙΔΙΑ που βρέθηκαν εγκλωβισμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο τσίρκο και με τον δικό τους τρόπο, όπως μόνο αυτά ξέρουν, έδωσαν απαντήσεις λέγοντας « ....με την αγνή μας καρδιά, την καθαρή μας ψυχή και την παιδική μας τρέλα δικαιούμαστε, σεβόμαστε, ονειρευόμαστε, αγωνιζόμαστε... και φτιάχνουμε κόσμους μαγικούς, όπου κανένας μεγάλος δεν μπορεί να φτάσει».

Συντελεστές Παράστασης 

Κείμενο: Μαρία Κυροπούλου 
Σκηνοθεσία: Μαρία Κυροπούλου 
Σκηνογραφία (σχεδιασμός & κατασκευή)/Ενδυματολογία: Γεωργάκη Χαρά, Γεωργόπουλος Δημήτρης, Όσσα Μαρία, Τσιριγώτη Σοφία
Μουσική Επιμέλεια: Μαρία Κυροπούλου 
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος 
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης 
Τεχνική Υποστήριξη: Andrew Borg, Πέτρος Μαλιάρας 
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά): Θάνος Βαδόλας, Ντίνος Βόγδος, Μιχαήλ Γαϊτανίδης, Ερμής Γιομπλιάκης, Χρύσα Δάσκαλου, Σοφία Ζηλιασκούδη, Βασίλης Θεοδωρίδης, Μαρία Κυροπούλου, Παναγιώτης Λεκός, Αθηνά Μπέκα, Γιάννης Ορφανίδης, Άλκης Παλπάνας, Δημήτρης Παναγιωτίδης, Αργύρης Παπάζογλου, Νατάσα Ποργιαλίδου, Νεόφυτος Πορφύρης, Αποστόλης Πουλιόπουλος, Δήμητρα Σαράντη, Γιώργος Σέφερ, Κυριάκος Σέφερ.

{jlex}flickr:72157697567580695{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb