Όπερα: "Οι Γάμοι του Φίγκαρο" στο Σταρ - Προσφορά στις τιμές εισιτηρίων

figaro2

Το βραβευμένο πρόγραμμα «THE MET:LIVE IN HD» επιστρέφει για 4η χρονιά στον κινηματοθέατρο Σταρ στην Βέροια από τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ με την παράσταση: Οι Γάμοι του Φίγκαρο (Giacomo Wolfgang Amadeus Mozart) το Σάββατο 18/10 στις 19.55, σε απευθείας σύνδεση, με εικόνα High Definition (HD).

Μοναδική προσφορά: τα πρώτα 50 εισιτήρια από 18€, μόνο 13€

asteris mΠριν την έναρξη της παράστασης (στις 19.00 στην Αίθουσα 2- «Αίθουσα τέχνης και λόγου») θα προλογίσει ο γνωστός ενδυματολόγος της πόλης μας, κ. Κυριάκος Άστέρης (stylist, total look maker) ο οποίος και θα μας παρουσιάσει τα θεατρικά κοστούμια ενώ παράλληλα θα αναφερθεί ιστορικά στη μόδα της εποχής όπου διαδραματίζεται η όπερα.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Wolfgang Amadeus Mozart
ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ ΦΙΓΚΑΡΟ
18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 / ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ο μουσικός διευθυντής της ΜΕΤ James Levine διευθύνει μια σπινθηροβόλα νέα παραγωγή του αριστουργήματος του Mozart, σε σκηνοθεσία Richard Eyre, ο οποίος τοποθετεί τη δράση αυτής της κλασικής οικογενειακής κωμωδίας σε ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα στη Σεβίλλη, αλλά τη δεκαετία του 1930. Ο εκπληκτικός μπάσος-βαρύτονος Ildar Abdrazakov ηγείται της διανομής στον ομώνυμο ρόλο του έξυπνου υπηρέτη, απέναντι στη Marlis Petersen στο ρόλο της μέλλουσας γυναίκας του, της Σουζάνας, τον Peter Mattei στον ρόλο του αφεντικού τους, του γυναικοκατακτητή Κόντε, την Amanda Majeski στο ρόλο της πολύπαθης Κοντέσας και την Isabel Leonard στον ρόλο του ερωτύλου ακόλουθου Κερουμπίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο Met In Greece Club επισκεφθείτε το www.metingreece.com ή το http://www.facebook.com/cinestarveria
Ειδικές τιμές για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές.

Η προβολή της Metropolitan Opera θα υποστηρίζει υπότιτλους στα:
Αγγλικά Και Ελληνικά.
ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ
Τηλ: 2331022373
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.