Logo

Την παράσταση «Η κοπάνα του σκανδαλούλη» παρουσίασε η Ομάδα "Σχέδιο Β" του ΔΗΠΕΘΕ

Η Ομάδα «ΣΧΕΔΙΟ Β’» (παιδιά Ε΄ & ΣΤ’ Δημοτικού) του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας παρουσίασε την Τρίτη στην Στέγη την παράσταση «Η κοπάνα του σκανδαλούλη» της Δήμητρας Μυλωνάκη.

Η παράσταση αφορούσε ένα μικρό άτακτο και ζωηρό αγόρι στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, τον Σκανδαλούλη, ο οποίος νιώθοντας βαρετά στο σχολείο αποφάσισε να το σκάσει και μαζί με το φίλο του τον Μπιρμπιλή και να ζήσουν περιπέτειες μακριά από την ανιαρή σχολική αυλή.

Μετά από αρκετή περιπλάνηση βρέθηκαν μέσα σ’ ένα δάσος, όπου από μπροστά τους θα παρελάσουν όλοι οι γνωστοί ήρωες των παραμυθιών. Τα δύο αγόρια βρέθηκαν μπλεγμένα και ένα βήμα πριν από την φυλακή, ώσπου...η δασκάλα τους, σαν καλή νεράιδα, θα εμφανιστεί από το πουθενά και σαν ¨από μηχανής Θεός¨ θα δώσει τη λύση.

Έπαιξαν:
Καρδάκος Σταμάτης, Μαϊόβης Γιώργος, Κωστόπουλος Σωτήριος-Ιάσων, Δούλαλας Παύλος, Ισλαμίδου Χριστιάνα, Συντίλα Σοφία, Καμανά Φρειδερίκη, Αποστολοπούλου Ξένια Χάιδω, Γάκη Αλεξάνδρα, Θεοδωρόπουλος Σωτήρης, Ιωσηφίδου Παυλίδου, Τσανακτσίδου Μαρία Ελένη, Βαρδακαστάνη Σοφία, Λουκάς Χρήστος, Αριστείδου Πέτρος, Γαβριηλίδης Μηνάς, Παναγιωτίδης Δημήτριος, Μάντσιου Ευθυμία, Κυλίλη Στέλλα, Λολίδου Ευμορφία, Γραμματικοπούλου Αθηνά, Χρυσοπουλίδου Δέσποινα, Ιτζεβίδου Αγγελική, Κοντοπούλου Μαρία, Κατσικάρη Σοφία.

Συντελεστές
Θεατρική διασκευή- Σκηνοθεσία: Χρήστος Κυπαρισσόπουλος
Σκηνικά -κοστούμια: Αβραμίδου Χριστίνα, Γεωργάκη Χαρά, Ευαγγελοπούλου Μαρία, Όσσα Μαρία, Τσιριγώτη Σοφία.
Σχεδιασμός – κατασκευή σκηνικών: Δημήτρης Γεωργόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Κυπαρισσόπουλος
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Οργάνωση παραγωγής - προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

{jlex}flickr:72157681792995612{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb