Η παράσταση ο "Μάγος του Οζ" στην Βέροια

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για 9η χρονιά στη πόλη σας παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ "ο Μάγος του Οζ" του Φ.Λ. Μπάουμ. Η Ντόροθυ και η παρέα της θα ταξιδέψουν σε 120 πόλεις σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ!!! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά μαγικό θέαμα. Στην Βέροια η παράσταση θα παιχθεί στην Στέγη την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 7.15μμ. 

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α

Τη θεατρική διασκευή αλλα και τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο αγαπημένος μας ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ, η μουσική που απογειώνει την παράσταση ειναι του μοναδικού ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, οι 14 εντυπωσιακές χορογραφίες του ΦΩΤΗ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ, τα 25 εκπληκτικα κοστούμια σχεδίασε η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, ενώ τα 4 σκηνικά κατασκεύασε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΗΣ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ...

Ο Θαυμαστός ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες!

Μία ομάδα ετρόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλή τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ, τον ΑΧΥΡΕΝΙΟ, τον ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ και το ΛΙΟΝΤΑΡΙ, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.

Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΣΜΑΡΑΓΔΟΥΠΟΛΗ η οποία κατοικείται από τους ΠΟΛΥΦΑΓΑΚΙΔΕΣ.

Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια... ένα από αυτά και της ΚΑΚΙΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της ΚΑΛΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΓΚΛΙΝΤΑ!
Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΖ όπου εκέι....!

Ας τους ακολουθήσουμε λοιπόν και εμείς με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΓΕΛΙΟ μέσα από ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ! στο ταξίδι τους επί σκηνής!

Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη, και ο Νίικος Βαλής.