Logo

Προετοιμάζονται τα «Περασμένα Ψεκασμένα» του Γιώργου Γαλίτη

Ο Σύλλογος Θεάτρου και Πολιτισμού «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ» συνεχίζει τις πρόβες και την προετοιμασία για τη νέα παράσταση με τίτλο «Περασμένα Ψεκασμένα» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου. Πρόκειται για μία επιθεωρησιακο-μουσικοχορευτική παράσταση του Ναουσαίου ηθοποιού και συγγραφέα Γιώργου Γαλίτη που παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε κεντρική σκηνή της Αθήνας την περίοδο 2015-2016.

Ο Γιώργος Γαλίτης έγραψε μία ξεκαρδιστική επιθεώρηση θίγοντας όλα τα γεγονότα που μας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό, σατιρίζοντας πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις που όλους μας έχουν αγγίξει.

Παίζουν: Παύλος Ιωσηφίδης, Ζωή Δασκαλάκη, Δημήτρης Πάζος, Ελένη Ζαφείρκου, Χάρης Αδαμίδης, Κώστας Γιάντσης, Ελένη Χατζηκώστα, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου, Μαρία Παπαθωμίδου.
Παίζουν ζωντανά οι μουσικοί: Πέτρος Στοΐδης, Στράτος Ρακιτζής.
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Οικονόμου
Συμμετέχει χορευτική ομάδα από τη Σχολή Χορού «BODY CONTROL» της Κατερίνας Νίκου.

Η Μέρκελ, τα capital controls, η ελπίδα που περιμένει ακόμα στο ραντεβού της με τον Αλέξη, τα δελτία ειδήσεων, ο ξεπεσμός της καλής κοινωνίας, η παράγκα του ποδοσφαίρου και όλα τα υπόλοιπα θα αποκαλυφθούν στην προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 1 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ενώ επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 2,3 & 5 Απριλίου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb