Ο Στάθης Ψάλτης με την επιθεώρηση "Όλοι μαζί ...τη φάγαμε” στην Βέροια

Η νέα πολιτική, ξεκαρδιστική επιθεώρηση με τίτλο “Όλοι μαζί ...τη φάγαμε” θα παρουσιαστεί στην Βέροια στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ.

Πρωταγωνιστής της παράστασης που αναμένεται να προσφέρει πολύ γέλιο στο Βεροιώτικο κοινό, είναι ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος εμφανίζεται ως θαυμαστής του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και εκτιμά πως “Όλοι μαζί ...Τη φάγαμε”. Μαζί του στην παράσταση εμφανίζονται η Βάσια Τριφύλλη, η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσσου, ο Μάρκος Λέζες, ο Μιχάλης Μόσιος και οι Χ. Φιτσάκη, Βασίλης Ζωνάρος, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ι. Σάλμη και η Τίσσα Βασιλάκη.

Η θεατρική αυτή κωμωδία καταφθάνει στην Βέροια στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ και θα παιχθεί, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 18.00 το απόγευμα και στις 21.00.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην επιθεώρηση που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Με πολύ γέλιο χορό και τραγούδι.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ένας μεγάλος μουσικός θίασος υπόσχεται μια παράσταση που θα σας κάνει να γελάσετε και να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα σας. Ο Στάθης Ψάλτης πήρε ιδιαίτερα θετικές κριτικές υποδυόμενος την παραμάνα της Ιουλιέτας στην παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο Pantheon στην Αθήνα, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε διασκευή - σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Για την επιθεώρηση “Όλοι μαζί ...Τη φάγαμε”, προπωλούνται εισιτήρια

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Περισσότερες πληροφορίες στο ταμείο του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ, 2331022373