Logo

Με τον "Aνθρωπάκο της βροχής" ολοκληρώθηκε το Veria Puppet (φωτογραφίες, βίντεο)

Με τον Μικέλε Καφάτζι (Michele Cafaggi) από την Ιταλία και την παράστασή του «Ο ανθρωπάκος της βροχής » (“The little rain man”) ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τετραήμερο φεστιβάλ κουκλοθέατρου και παντομίμας της ΚΕΠΑ Βέροιας. 

O καλύτερος μάγος της σαπουνόφουσκας στην Ιταλία, έφερε το υπέροχο σόου του στη Βέροια και διασκέδασε τα μικρά παιδιά που γέμισαν τον Χώρο Τεχνών.  Η δουλειά του Cafaggi είναι ένα φανταστικό μείγμα από την κλασική ιταλική τέχνη του κλόουν και από σαπουνόφουσκες. Μία κακοφωνία από σαπούνι και αστείες κακοτυχίες.

Ο Omino (ο μικρός ανθρωπάκος) στοιχειώνεται από τον κακό καιρό! Βρέχει ακόμη και μέσα στο σπίτι του! Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι κάθε αντικείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξεις σαπουνόφουσκες και μαγικές εκπλήξεις.

Μα τι συμβαίνει; Το σπίτι γεμίζει με φούσκες σε όλα τα μεγέθη, μικροσκοπικές και τεράστιες, αφρώδεις και διάφανες σαν κρύσταλλο. Εν τω μεταξύ, η βροχή σταματάει... Και σύντομα ξεκινά το χιόνι να πέφτει. 

Ο καλλιτέχνης

Ο Michele Cafaggi είναι μίμος, κλόουν, ζογλέρ και έχει μελετήσει για πολλά χρόνια για να καταφέρει να ασκεί την τεχνική δημιουργίας τεράστιων σαπουνόφουσκων με θεατρικό τρόπο. Σπούδασε στην Ιταλία και στη Γαλλία με τους Jango Edwards, Quelli di Grock, Philippe Gaulier, Marcel Marceau, Philippe Radice, στην Εθνική σχολή τσίρκου Fratellini, στην σχολή Τσίρκου του Μιλάνο και στη σχολή θεατρικού αυτοσχεδιασμού. Από το 1993 εργάζεται σαν καλλιτέχνης δρόμου, σε συνεργασία με κέντρα νεολαίας, γηροκομεία, φυλακές, σχολεία, νηπιαγωγεία και νοσοκομεία. Είναι κλόουν-γιατρός από το ίδρυμα «Theodora Foundation»

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb