Η Ομάδα «Ορίζοντες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας παρουσίασε την παράσταση «ΑναγνΟρίζοντες» (βίντεο)

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, το Τμήμα Θεατρικής Αγωγής Ομάδα «Ορίζοντες»  του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας παρουσίασε στην Στέγη την παράσταση «ΑναγνΟρίζοντες». 

Οι «Ορίζοντες», είναι το τμήμα θεατρικής αγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, και απαρτίζεται από παιδιά λυκείου. Η παράσταση «ΑναγνΟρίζοντες» ήταν η πρώτη δουλειά του τμήματος και ήταν μια παρουσίαση των όσων καταπονήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς. Φέτος λοιπόν, στόχος τους ήταν το εγώ. Να καταλάβει ο καθένας του, όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό, ποιος είναι επάνω στη σκηνή, τι φέρει μαζί του ο ίδιος και στη συνέχεια ο ρόλος που ενσαρκώνει. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να δουλέψει με ήρωες και χαρακτήρες, που οι ίδιοι τους αναγνωρίζονται επί σκηνής.

Μια ευφάνταστη εργαστηριακή δουλειά των παιδιών, με σκηνές αναγνώρισης από το παγκόσμιο θέατρο, δοσμένη με χιούμορ και συναίσθημα.

Συντελεστές Παράστασης:

Σύνθεση Κειμένων/Σκηνοθεσία Πέτρος Μαλιάρας

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία Χρύσα Σερδάρη

Έπαιξαν ζωντανά πιάνο Αλεξίου Όλγα, Σοφία Βελέντζα

Φωτισμοί Γιώργος Βέγκος

Ηχοληψία Αλέξανδρος Καροτσέρης
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή Κατερίνα Γρηγοριάδου

Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά):
Αλεξίου Όλγα, Βασιλειάδου Δήμητρα, Βελέντζα Σοφία, Γαλάνη Αντωνία, Ζιώγα Φανή, Θεοδοσίου Άννα, Ιορδανίδου Δήμητρα, Κατσιγιαννόπουλος Βασίλης, Κεφάλα Μαρία, Κετίκογλου Κωνσταντίνος, Κρομμύδα Κατερίνα, Μπερίσα Αλεξία, Μπούσουλας Χάρπς, Ντόστι Αλέξανδρος, Στεφανίδου Φωτεινή, Σταμούλη-Γκόρπ Ειρήνη, Τσαχουρίδης Γιώργος, Τσιουμέλα Δήμητρα, Παπαδόπουλος Παύλος, Χριστοδουλίδου Στεφανία, Gamezardasvilli Άννα