Η παράσταση "Η Λαίδη και ο Αλήτης" στην Βέροια

laidi

Η "MAGIC DREAM" παρουσιάσει στην Βέροια την Λαίδη και τον Αλήτη!!! Την γνωστή σε όλους μας ιστορία της Walt Disney που για πρώτη φορά παγκοσμίως ζωντανεύει σε θεατρική σκηνή!!!

Μια από τις καινούργιες παραγωγές της Magic dream που υπόσχεται να διασκεδάσει και να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση γεμάτη μουσική, ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο. Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία της ζωής συναντά την μαγεία του θεάτρου.

Η Λαίδη και ο Αλήτης, οι γνωστοί τετράποδοι φίλοι μας, εμφανίζονται για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή και μας μεταφέρουν όλη τη μαγεία, την αγάπη και τον ενθουσιασμό που μπορεί να κρύβει η μεταξύ τους σχέση. Τι θα γίνει όμως όταν εισβάλλει στη ζωή τους ο... «Γλυκούλης», ένας παμπόνηρος γάτος που σκαρφίζεται χίλιους δυο τρόπους για να διώξει τη Λαίδη και τον Αλήτη από το σπίτι που ζουν, με στόχο να γίνει ο βασιλιάς του καναπέ; Πόση δύναμη κρύβει η αγάπη; Πόσο σημαντική είναι συγχώρεση και η κατανόηση; Ποια είναι η άξια της φιλίας; Οι λιλιπούτιοι θεατές θα βρουν όλες τις απαντήσεις μέσα σε αυτό το πρωτότυπο έργο, βασισμένο στη γνωστή, σε όλους, ιστορία της Walt Disney, η Λαίδη και ο Αλήτης.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κινηματοθέατρο «ΣΤΑΡ»
Ωρες παραστάσεων: Κυριακή 14/2/2016 12:00 & 15:00 μμ

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 6977377141 Ηλίας Παπακωνσταντίνου

Σκηνοθεσία: Ηλίας Παπακωνσταντίνου – Αμάντα Σοφιανοπούλου
Μουσική : Απόστολος Μόσιος

Παίζουν: Στέφανος Αθανασόπουλος, Νάντια Λεονάρδου, Ιφιγένεια Μακρή, Γιάννης Βλάχος,

Και στον ρόλο του "ενοχλητικού Γάτου" ο γνωστός, κωμικός ηθοποιός, από παιδικές παραστάσεις και την τηλεόραση, ΖΑΝΟ ΝΤΑΝΙΑΣ!!!

Η φωνή του Τιμόν (Βασιλιάς των Λιονταριών) και του Τζίνι (στον Αλαντίν) στις ταινίες της Walt Disney.