Ο Προμηθέας θα παρουσιάσει στην Βέροια την παράσταση «Άρρωστος ... κατά παραγγελία»

promitheas premiera-15

Στις 19 Δεκεμβρίου, η κεντρική θεατρική σκηνή του Π.Γ.Σ. Προμηθέα, παρουσίασε, για πρώτη φορά εκτός της έδρας της, στο νέο θέατρο του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο Πλατύ, το φετινό της έργο με τίτλο «Άρρωστος ... κατά παραγγελία». Η πρεμιέρα του έργου χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από το κοινό, που αποθέωσε όλους τους συντελεστές της παράστασης με ένα ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα.

Συνεχίζοντας τις παραστάσεις της, η κεντρική σκηνή του συλλόγου φέρνει το έργο στη Βέροια, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο «Σταρ».
Το έργο είναι μια διασκευή του τελευταίου δημιουργήματος του Μολιέρου, τον «Κατά φαντασίαν ασθενή». Μια τρελή κωμωδία, με τον πρωταγωνιστή να τα βάζει με την αρρώστια που δεν έχει, το θάνατο που δεν τον απειλεί και, πάνω απ' όλα, με τους γιατρούς που τον εκμεταλλεύονται.

Στο έργο παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφία Γκότση, Γρηγόρης Ίτσκος, Νίκος Μπουζίνης, Όλγα Απαζίδου, Κάτια Κουπίδου, Διονύσης Καρολίδης, Νατάσα Ποργιαλίδου, Γιάννης Χατζίδης, Αντώνης Καρολίδης, Γιώργος Γεωργίου και ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή του έργου είναι του Διονύση Καρολίδη.