''Αρσενικό και παλιά δαντέλα'' από τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου στην Στέγη

arseniko palia dant

Την θεότρελη μαύρη κωμωδία του Τζόζεφ Κέσελρινγκ ''Αρσενικό και παλιά δαντέλα'' ανεβάζει ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας σε σκηνοθεσία Βιβής Νικοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο...

Ο κριτικός θεάτρου Μόρτιμερ Μπρούστερ αν και ορκισμένος εργένης αποφασίζει τελικά να παντρευτεί την αγαπημένη του και επισκέπτεται τις δυο κατά τ' άλλα γλυκύτατες θείες του για να τους το ανακοινώσει. Εκεί, προς μεγάλη του έκπληξη ανακαλύπτει ότι τα ''χρυσά αυτά κορίτσια'' έχουν ένα μακάβριο χόμπι. Δηλητηριάζουν ηλικιωμένα και μοναχικά άτομα πιστεύοντας ότι ''επιτελούν θεάρεστο έργο''. Αλλά δεν είναι και οι μόνες... Οι νεκροί πληθαίνουν και, όταν ένας εξίσου παρανοϊκός ανιψιός φτάνει στο σπίτι, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο...

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι:
Κάτια Κουπίδου, Έφη Κουσίδου-Μακρή, Στράτος Χατζόπουλος, Φώτης Σολωμονίδης, Κατερίνα Σαμαρτσίδου, Πάρης Γιδιώτης, Αντώνης Καϊσίδης, Ελένη Καραϊωσήφ, Αναστασία Τσιμοπούλου, Κλειώ Τσιαμήτρου, Εύη Μπαμπούνη, Κώστας Γολσουζίδης και Αδάμ Παλαπανίδης.

Βοηθός σκηνοθέτη Στράτος Χατζόπουλος.

Η επιμέλεια των σκηνικών είναι της Ισαβέλλας Κωνσταντούδη και τα κουστούμια αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας.

τιμή πρόσκλησης 5€