Σήκωσε στο πόδι το Βεροιώτικο κοινό ο Παντελής Θαλασσινός (φωτογραφίες & video)

Μια μοναδική βραδιά στο Βεροιώτικο κοινό που γέμισε ασφυκτικά τον Χώρο Τεχνών πρόσφεραν ο Παντελής Θαλασσινός και οι συνεργάτες του. "Έχω χρόνια να έρθω στην Βέροια. Ήρθα όμως με δυνατό σχήμα" είπε στο ξεκίνημα της συναυλίας του στην Βέροια ο Παντελής Θαλασσινός. Στο πρώτο κομμάτι της συναυλίας του, ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσίασε στο κοινό καινούργια του τραγούδια, τα οποία άρεσαν και χειροκροτήθηκαν.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παντελής Θαλασσινός κράτησε τα καλύτερα. Παλιά αγαπημένα τραγούδια που ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το κοινό και προς το τέλος της συναυλίας μετέτρεψαν τους διαδρόμους της αίθουσας σε...πίστα. Ο Παντελής Θαλασσινός ανέβασε το κοινό στο..κάστρο το παλιό, το κράτησε συντροφιά με τα σμυρναίικα τραγούδια, το σεργιάνισε κάτω από το φεγγάρι και ανέβασε το κέφι στα ύψη με ερωτικά τραγούδια όπως το "Ανάθεμά σε".

Στο πρόγραμμα του ο Παντελής Θαλασσινός συμπεριέλαβε και ένα ποντιακό και "Εκάεν το τσάμπασιν". Ο Παντελής Θαλασσινός έκλεισε την βραδιά με παλιά αγαπημένα τραγούδια από τους "Λαθρεπιβάτες", ευχαρίστησε για την πρόσκληση που του έγινε και ανανέωσέ το ραντεβού του με το Βεροιώτικο κοινό.

Στην συναυλία διακρίναμε τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Γιώργο Σοφιανίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νίκο Μωυσιάδη, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Λυκοστράτη, τους συμβούλους Σάκη Κουλουριώτη, Χριστίνα Γαϊτάνου και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ελένη Γκόγκα.

Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό ήταν η γνωστή παρέα:
Πέτρος Βαρθακούρης: μπάσο
Γιάννης Βιλιώτης: μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο
Δημήτρης Γάσιας: βιολί
Φίλιππος Λευκαδίτης: κρουστά
Γιώργος Μακρής: πνευστά, γκάιντες
Γιάννης Μπελώνης: πιάνο

{globalflash.gallery 23}