Logo

Μητρόπολη: Βράβευση νικητών μουσικού διαγωνισμού

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στα πλαίσια των επετειακών Κ΄ Παυλείων θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των νικητών του Β΄ Παύλειου Μαθητικού Διαγωνισμού. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ο διαγωνισμός αυτός με το γενικό τίτλο: «Με τα φτερά της μουσικής» διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητας σε συνεργασία με τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Κοσμάς ο Μαδυτινός». Η συμμετοχή των παιδιών στον διαγωνισμό ήταν μεγάλη και έτσι στους προκριματικούς αγώνες από την πενταμελή επιτροπή προκρίθηκαν δέκα παιδιά από κάθε σχολική βαθμίδα. Το Γραφείο Νεότητας και η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής με το διαγωνισμό αυτό έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές όλων των βαθμίδων να αναδείξουν το ταλέντο σους αλλά και να ασχοληθούν με τη μουσική, για να μπορούν να πετάξουν με τα φτερά της σ’ έναν κόσμο δημιουργικό και αισιόδοξο.

Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στη τελική φάση του διαγωνισμού θα πρέπει να μεταβούν για τη τελική πρόβα με τη συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας κ. Βιργινίας Καραφούσια, η οποία και θα τους συνοδεύσει στην τελική φάση του διαγωνισμού. Για τους μαθητές της Νάουσας η πρόβα θα γίνει στις 20/6 και ώρα 17:00 στους χώρους του παραρτήματος στη Νάουσα και για τους μαθητές της Βέροιας και Περιχώρων στις 24/6 και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βέροια.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb