Οι εκδηλώσεις των εκπαιδευτικών τμημάτων ΚΕΠΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλές μαθητικές εκδηλώσεις των εκπαιδευτικών τμημάτων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, μας επιφυλάσσει ο Μάιος.

Οι μαθητικές εκδηλώσεις του μήνα ξεκινούν με το προπτυχιακό ρεσιτάλ βιολιού του Δεληγιάννη Στέφανου, μαθητή του καθηγητή Βλάχου Γιάννη στις 6/5.

Το τμήμα Λαογραφίας ετοιμάζεται για μια εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη «Στων Ελλήνων τα κουρμπάνια» στις 11/5 την οποία επιμελούνται οι καθηγητές Σταυρίδης Σάκης, Σιστάκος Παναγιώτης και Τσιρογιάννης Γιάννης.

Το τμήμα φλάουτου του καθηγητή Δομενικιώτη Δημήτρη στις 18/5, καθώς και τα προπτυχιακά ρεσιτάλ των μαθητριών του, Γεωργοπούλου Σίσσυ και Μπογδαμπεϊδου Κοραλίας

Το τμήμα πιάνου με καθηγήτρια την Φωκά Βάλια στις 22/5

Το τμήμα κιθάρας του καθηγητή Ρίστα Πέτρου στις 24/5

Τα τμήματα κιθάρας των καθηγητών Βαλαβάνη Βασίλη και Καϊλόγλου Όλγας στις 30/5

Ο μήνας κλείνει με τους πιο μικρούς μαθητές της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας των τμημάτων της μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικής προπαιδείας με την εκδήλωση που επιμελήθηκε η καθηγήτριά τους Μοχάμετ Νάντια στις 30/5.

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν μια θαυμάσια ευκαιρία γνωριμίας για όσους σκέφτονται να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας το επόμενο εκπαιδευτικό έτος.

Πληροφορίες για το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας καθώς και όλα τα τμήματα που λειτουργούν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μπορείτε να πάρετε από Γραμματεία του Χώρου Τεχνών 3ος όροφος ή στο τηλέφωνο 2331078100.