Logo

Πολύ κέφι με Ζωιδάκη στην πρεμιέρα των εκδηλώσεων στην Πατρίδα (φωτογραφίες, βίντεο)

Με το Νίκο Ζωιδάκη ξεκίνησαν οι ετήσιες εξαήμερες εκδηλώσεις του συλλόγου "Ευστάθιος Χωραφάς" στην Πατρίδα. Ο Κρητικός καλλιτέχνης εκτόξευσε και φέτος το κέφι στα ύψη και όσοι βρέθηκαν στην Πατρίδα το Σάββατο, γλέντησαν με την ψυχή τους.

Παρ' ότι ήταν ένα δύσκολο Σάββατο για τέτοια εκδήλωση (η Βέροια ήταν άδεια αφού οι Βεροιώτες επέλεξαν στο πρώτο καυτό Σαββατοκύριακο είτε τα ορεινά Βερμίου και Πιερίων είτε τις παραθαλάσσιες περιοχές της Πιερίας), το γήπεδο της Πατρίδας γέμισε και ο κόσμος διασκέδασε με ποντιακά και κρητικά.

Στο ξεκίνημα των εκδηλώσεων έγινε ο αγιασμός και ακολούθησε το μεγάλο χορευτικό τμήμα του συλλόγου "Ευστάθιος Χωραφάς" που χόρεψε χορούς του Πόντου (δε'ιτε απόσπασμα από το χορευτικό του Συλλόγου Ευστάσιος Χωραφάς)

Ακολούθησε το χορευτικό του Συλλόγου Κρητικών που χόρεψε χορούς της Κρήτης (δείτε αποσπάσματα από το χορευτικό του Συλλόγου Κρητικών)

Μάλιστα τα δυο χορευτικά τμήματα πριν αποχωρήσουν χόρεψαν αντάμα, έναν χορό, πότε με ποντιακό ρυθμό και πότε με ποντιακό (δείτε το βίντεο).

 

Μετά τα χορευτικά, την σκυτάλη πήρε ο Νίκος Ζωιδάκης. Μπορεί να έρχεται στις εκδηλώσεις της Πατρίδας για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κάθε φορά μοιάζει σαν να είναι η πρώτη φορά. Ο κόσμος τον υποδέχθηκε θερμά και αυτός ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του (δείτε το απόσπασμα από το πρόγραμμα του Νίκου Ζωιδάκη).

Ανάμεσα στο πρόγραμμα του Νίκου Ζωιδάκη, υπήρχε ποντιακό πρόγραμμα. Στην λύρα ήταν ο Γιάννης Κωνσταντινίδης και στο τραγούδι ο Παύλος Καγκελίδης

 
 

Powered by flickr embed.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb