Logo

Με μουσικές μιας άλλης εποχής, ο Δώρος Δημοσθένους διασκέδασε το Βεροιώτικο κοινό (φωτογραφίες, βίντεο)

Με πολύ κέφι και χορό έπεσε την Κυριακή το βράδυ η αυλαία του Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με τον Δήμο και το Επιμελητήριο. Ο τραγουδιστής Δώρος Δημοσθένους ξεσήκωσε και το κοινό της Βέροιας με παλιά γνωστά και αγαπημένα, διασκευασμένα, τραγούδια, ελληνικά και ξένα και σήκωσε πολλούς για χορό στην πίστα. 

Την Κυριακή 17 Ιουνίου στο Πάρκο Ελιάς (ώρα 21:30) ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο! Let’s swing again με έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη τον Δώρο Δημοσθένους και full live band σε ύφος ρετρό με πολύ κέφι και χορό!

Ήταν ένα πάρτι με μουσικές από τη χρυσή εποχή του swing και του rock 'n' roll με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη, με τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετοφώνων του αυτοκινήτου του πατέρα μας, μιας εποχής ξεχασμένης, όπου η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης. Τραγούδια διασκευασμένα σε ρυθμό swing των Γ. Μουζάκη, , Β. Τσιτσάνη, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη αλλά και τραγούδια από το διεθνή μουσικό χώρο, όπως Beatles, Elvis Presley, Perry Como κ.ά. καθώς και τραγούδια από τον παλιό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Στην συναυλία συμμετείχαν οι Lindy in a Jar, η Lindy Hop Κοινότητα της Βέροιας που με τον αυτοσχεδιαστικό χορό τους πάνω στην swing μουσική, έβαλαν την δική τους πινελιά στην εκδήλωση.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εξαιρετική συναυλία αλλά και φωτογραφίες από την βραδιά στο πάρκο της Ελιάς.

 
 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb