"Την πόρτα ανοίγω... τραγούδι να ακουστεί": Συναυλία αλληλεγγύης στην Βέροια

Συναυλία υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με τον Στάθη Γκαντζούρα και το φωνητικό σύνολο ‘’Ηχώ Βερόης’’

Μία ιδιαίτερη συναυλία με τίτλο ‘’Την πόρτα ανοίγω... τραγούδι να ακουστεί’’ για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (όπισθεν Βήματος Απ. Παύλου) στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων για τα ΚΔ’ Παύλεια που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Με ελεύθερη είσοδο. Ώρα έναρξης 20:00

Αντί εισιτηρίου σκοπός είναι (για όποιον επιθυμεί) να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Τράπεζας Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως. Η συλλογή των τροφίμων θα γίνεται στην είσοδο από τις εθελόντριες του Συσσιτίου.

Ο Στάθης Γκαντζούρας με ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών από την Βέροια μας παρουσιάζει τα νέα του προσωπικά τραγούδια μετά και την συνεργασία του με την διακεκριμένη συνθέτρια και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια σε ένα πρόγραμμα όπου θα ακουστούν γνωστά μουσικά έργα του χθες και του σήμερα, αγαπημένων Ελλήνων συνθετών και όχι μόνο.

Στη συναυλία συμμετέχει και το φωνητικό σύνολο ‘’Ηχώ Βερόης’’ υπό την διεύθυνση της Νατέλα Ιτσουαΐντσε. Ένα σύνολο που παρουσιάζει ιδιαίτερο μουσικό ενδιαφέρον με ηχητικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και δραστηριοποιείτε έντονα τα τελευταία χρόνια.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Ιωάννης Δημητρίου, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Κωνσταντίνος Σαββίδης, Λάζαρος Μπίντσης, Σάκης Σιδηρόπουλος