Ο «Μπούσουλας» τραγούδησε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βέροιας, στην συναυλία που δόθηκε για τον σκοπό αυτό, στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας, την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και την Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας. Η είσοδος ήταν ελεύθερη, με την προσκόμιση τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που τα έχει ανάγκη.

Το Βεροιώτικο μουσικό σχήμα «Μπούσουλας», παρουσίασε ένα πλούσιο ρεπερτόριο… «σαν ραδιόφωνο», όπως ήταν κι ο τίτλος της εκδήλωσης.

Στο μουσικό πρόγραμμα, που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες, ακούστηκαν γνωστά αγαπημένα τραγούδια των Μικρούτσικου, Λοΐζου, Σαββόπουλου, Παπακωνσταντίνου, Περίδη, Μάλαμα, Ιωαννίδη, Χαρούλη, Πλιάτσικα, Στιόκα, Καραμουρατίδη, Μποφίλιου, Πασχαλίδη, Θηβαίου, Τσαλιγοπούλου και άλλων.

Το μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ που δημιουργήθηκε πριν από κάποια χρόνια, απαρτίζεται από τον Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι, κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο, keyboards, τραγούδι), Γιώργο Αθανασιάδη (ηλεκτρικό Μπάσο), Χρήστο Δαμιανίδη (ηλεκτρικές Κιθάρες) και Κώστα Ρίζο (τύμπανα, κρουστά).

Στο τραγούδι συμμετείχε η Μαρία Θεοχαροπούλου.

{jlex}flickr:72157689349174445{/jlex}