Logo

«Σαν ραδιόφωνο…»: Συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βέροιας

"Στις 20 Σεπτέμβρη, στο Θέατρο Άλσους "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" θα πραγματοποιηθεί συναυλία σύγχρονου έντεχνου τραγουδιού με το Βεροιώτικο Μουσικό σχήμα "ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ".

Η συναυλία η οποία διοργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας και τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας (και φυσικά την θερμή υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας), θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Σκοπός, η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

Όποιος από τους φίλους μας τιμήσει με την παρουσία του, μπορεί αν θέλει να συνεισφέρει προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που τα έχει ανάγκη! 
Από μουσικής πλευράς υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά. Θα ακουστούν τραγούδια των Μικρούτσικου, Λοΐζου, Σαββόπουλου, Παπακωνσταντίνου, Περίδη, Μάλαμα, Ιωαννίδη, Χαρούλη, Πλιάτσικα, Στιόκα, Καραμουρατίδη και άλλων.

Το μουσικό σχήμα ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ που δημιουργήθηκε πριν από κάποια χρόνια, απαρτίζεται από τον Μιχάλη Ρίζο (τραγούδι, κιθάρα), Κωστή Ρίζο (πιάνο, keyboards, τραγούδι), Γιώργο Αθανασιάδη (ηλ. Μπάσο), Χρήστο Δαμιανίδη (ηλ. Κιθάρες) και Κώστα Ρίζο (τύμπανα, κρουστά).

Συμμετέχει στο τραγούδι η Μαρία Θεοχαροπούλου.

Στηρίζουμε την προσπάθειά μας στη δική σας συμμετοχή και παρουσία. Καλή Αντάμωση!", αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Ώρα έναρξης: 21.00

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb