Logo

Το Bear Project Festival και φέτος στη Νάουσα

Μετρώντας τρία χρόνια παρουσίας το mobile Project Β.EAR επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις 11-12 Αυγούστου στη Νάουσα. Παρασκευή 11 Αυγούστου το Festival θα πάρει την μορφή street party στους δρόμους της Νάουσας και συγκεκριμένα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 20 (έναντι από τα Cafe Bar Free και Νeon).

Σάββατο 12 Αυγούστου υπό την γοητευτική θέα του Volta Lounge Bar η πόλη της Νάουσας θα βιώσει την απόλυτη εμπειρία της ελεύθερης και ασυγκράτητης ηλεκτρονικής μουσικής έξαρσης σε ένα πρωτοποριακό οπτικοακουστικό ταξίδι.

Η ομάδα B.ear

Βρίσκονται στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή τρία χρόνια με το όνομα B.ear Project. Η ομάδα του B.ear εστιάζεται κυρίως στην εδραίωση και προώθηση της "καλής μουσικής" όπως και οι ίδιοι αποκαλούν καταφέρνοντας να γεφυρώσουν τη σύγχρονη και καινοτόμα μουσική δημιουργία με visual art. Mε στόχο να ενώσει το κοινό της πόλης σε μια διήμερη γιορτή ηλεκτρονικής μουσικής το Β.ear αναδεικνύει ταλαντούχους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής γεμίζοντας την πόλη της Νάουσας με ηλεκτρονικά vibes.

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Τοποθεσία : οδό Μ. Αλεξάνδρου 20 (έναντι από τα Cafe Bar Free και Νeon)
(Ώρα έναρξης 20:00)

♪ Cyriacos
♪ Felyx
♪ Nicola Regulus (Claap)

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Τοποθεσία Volta Lounge Bar
(Ώρα έναρξης 19:00)

♪ GOK
♪ KG
♪ LASTRAW
♪ Minor.Frequencies

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb