Logo

Έβαλε "φωτιά" στην Πατρίδα ο Βασίλης Καρράς (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την συναυλία του Βασίλη Καρρά, ολοκληρώθηκαν στην Πατρίδα οι εξαήμερες ετήσιες εκδηλώσεις. Σχεδόν κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού γηπέδου γέμισε και 4000-5000 θεατές αποθέωσαν τον Μακεδόνα καλλιτέχνη. Ήταν η μεγαλύτερη σε αριθμό θεατών συναυλία που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ημαθία.

Ο Βασίλης Καρράς βγήκε στην σκηνή μετά τις 12.30πμ, ξεκίνησε με το «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο» και έβγαλε πολύ ενέργεια και διάθεση σηκώνοντας τη νεολαία στο πόδι. Ο Έλληνας καλλιτέχνης θυμήθηκε νοσταλγικά ότι ξεκίνησε την καλλιτεχνική του καριέρα από την περιοχή μας και συνέχισε το πρόγραμμά του με αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», , «Τα καλύτερα ταξίδια».

Παρά την πολύ μεγάλη προσέλευση, οργανωτικά ο σύλλογος "Ευστάθιος Χωραφάς" της Πατρίδας ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις ανάγκες της διοργάνωσης.

{jlex}flickr:72157684081374594{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb