Logo

Μουσική από όλο τον κόσμο πάνω από την Μπαρμπούτα στο φινάλε της Εύηχης Πόλης (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την μουσική παράσταση "Ο Γύρος του Κόσμου σε Οκτάβες" ολοκληρώθηκε το φετινό φεστιβάλ "Βέροια Εύηχη Πόλη". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πεζοδρομημένο τμήμα πάνω από το ποτάμι (Μπαρμπούτα) και ικανοποίησε το Βεροιώτικο κοινό.

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή παρουσίασαν μία μουσική παράσταση μελωδίες της Κάτω Ιταλίας και της Βαλκανικής, τραγούδια της ελληνικής παράδοσης, ήχους από το πορτογαλέζικο fado, blues και gospel της Αμερικής και φυσικά τραγούδια του ελληνικού ρεμπέτικου.

Το πλούσιο ρεπορτόριο άρεσε και χειροκροτήθηκε. Κοντά στις εντυπωσιακές φωνές τους και την εξαιρετική μουσική, το κελάρισμα της Μπαρμπούτας λειτούργησε ως...μουσικό χαλί ενώ η δροσιά που ανέβαινε από το ποτάμι έκανε την βραδιά μοναδική.

Στην εκδηλώση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νίκος Μαυροκεφαλίδης και φυσικά ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος.

Μαζί με τις Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή στην σκηνή ήταν ο Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.

{jlex}flickr:72157682666454943{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb