Logo

Υψηλού επιπέδου κάλυψης ήχου και φωτισμού από την MELODY audio/video/lighting

Την Χριστουγεννιάτικη συναυλία του πραγματοποίησε το Μουσικό Σχολείο Βέροιας, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Tα μουσικά σύνολα του σχολείου παρουσίασαν παραδοσιακά τραγούδια, κάλαντα και εορταστικά τραγούδια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την συμβολή της καταξιωμένης στις ηχητικές εγκαταστάσεις εταιρεία Melody audio/video/lighting, η οποία ανέλαβε την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό, και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακόμη μια διοργάνωση που ανέλαβε με επιτυχία η Melody audio/video/lighting είναι το χορευτικό θέαμα hip hop, break dance, funky jazz, μοντέρνο, latin και oriental που παρουσίασαν οι μαθητές της Σχολής Χορού Σοφία Αντωνιάδου, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο της Ιπποκράτους στην Βέροια.

melody1

Κατά την μακρόχρονη παρουσία της στον χώρο, η Melody audio/video/lighting έχει να επιδείξει ένα πλούσιο ιστορικό συνεργασιών και επιτυχημένων διοργανώσεων.

Διαθέτει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού, ικανή να προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή. Η Melody audio/video/lighting με τα κατάλληλα μηχανήματα και την απαραίτητη τεχνογνωσία καλύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα και καλύπτει εκδηλώσεις σε μουσικά φεστιβάλ, club, bar, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, γκαλερί, κατοικίες, δημόσια κτίρια, κινηματογράφους, θέατρα, παιδότοπους, μουσεία, εκπαιδευτήρια, συναυλίες, υπαίθριους χώρους, αίθουσες δεξιώσεων, studio – tv κτλ., καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εάν θέλετε κι εσείς μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, μην διστάσετε να καλέστε την MELODY στο 6972193922.

MELODY audio/video/lighting
25ης Μαρτίου 37, Βέροια
Κιν. 6972193922
Facebook: melody audio/video/lighting
www.pliroforiodotis.gr/melody

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb