Εγγραφές στα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων του Ωδείου «Αριστοτέλης» Νάουσας

O Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων του Ωδείου "Αριστοτέλης" της Νάουσας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

“ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Αν σας ενδιαφέρει το χορωδιακό τραγούδι και επιθυμείτε να συμμετέχετε στο συναρπαστικό ταξίδι της μουσικής, σας περιμένουμε στη μικτή χορωδία του συλλόγου μας.
Ιδιαίτερο κάλεσμα σε τενόρους και μπάσους.
Οι ακροάσεις και οι εγγραφές ξεκινούν στην Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Χορωδίας στον 2ο όροφο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας.
Οι πρόβες των ενηλίκων θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 8.30 μ.μ
Όσοι επιθυμούν και θέλουν να έρθουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 23320 29765 και 23320 21851 ώρες καταστημάτων.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Παιδιά από 7 έως ετών που σας αρέσει να τραγουδάτε, ελάτε στην παιδική χορωδία που δημιουργήσαμε για να γίνετε οι μουσικοί συνταξιδιώτες που θα μας συντροφέψουν στην περιπλάνησή μας στον κόσμο της μουσικής.
Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μαζί τις δικές μας γέφυρες παιδείας και πολιτισμού, σ’ ένα κλίμα αγάπης, ενθουσιασμού αλλά και υπευθυνότητας. 
Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην κα Ευδοξία Μόρα τηλεφωνικά (τηλ.: 23320 29765), αναφέροντας τα στοιχεία τους: όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός, διεύθυνση, τηλέφωνο. 
Έναρξη μαθημάτων: 17 Σεπτεμβρίου
Η διδασκαλία θα γίνεται κάθε Τετάρτη ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Χορωδίας στον 2ο όροφο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας.

Με χαρά περιμένουμε την εγγραφή νέων μελών.”