Μοναδική μουσική βραδιά χάρισαν Γιώργος Καζαντζής και Λιζέτα Καλημέρη στο Βεροιώτικο κοινό (βίντεο)

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Αντωνιάδειο Λέσχη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας ο Γιώργος Καζαντζής και η Λιζέτα Καλημέρη εμφανίστηκαν σε μια συναυλία με αφορμή τα 20 χρόνια συνεργασίας τους.

kazantzis dimoula

Η μουσική βραδιά ξεκίνησε με τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή στο πιάνο και την Κική Δημουλά, σε βίντεο, να διαβάζει ποιήματά της, πάνω σε οργανικά κομμάτια του Γιώργου από την τελευταία τους συνεργασία.

kalimeri lizeta

Στην συνέχεια η Λιζέτα Καλημέρη με την βελούδινη φωνή της ερμήνευσε τραγούδια του συνθέτη Γιώργου Καζαντζή, αλλά κι άλλων καλλιτεχνών.

Ακολούθησαν οργανικά κομμάτια του συνθέτη.

kazantzis giorgos

Οι δύο καλλιτέχνες μετά την πρώτη τους γνωριμία στην «πνοή του ανέμου» το 1995 ήταν πάλι μαζί. Ο Γιώργος Καζαντζής και η τραγουδίστρια Λιζέτα Καλημέρη, μας ταξίδεψαν απέριττα στον υπέροχο μουσικό τους κόσμο και μας χάρισαν μια μοναδική μουσική βραδιά, μια καλλιτεχνική σύμπραξη με αγαπημένα τραγούδια από την κοινή τους πορεία, αλλά και επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία. Μια συναυλία απαλλαγμένη από εντάσεις, όπου η διαύγεια των ήχων δίνει χώρο στην ανάσα του τραγουδιστή και στα σφυράκια του πιάνου να παίξουν τον μουσικό τους ρόλο. Ένα ταξίδι απο τις οργανικές επιτυχίες του Καζαντζή στα Buddha Bar, μέχρι τις acapella συγκλονιστικές παραδοσιακές ερμηνείες της Καλημέρη.