Logo

Εξαιρετική η μουσική παράσταση "100 Χρόνια Musical" της χορωδίας Filippos Glee (βίντεο)

Μια εξαιρετική παράσταση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Κυριακή το πρωί στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ από τη χορωδία του Ωδείου Φίλιππος “Filippos Glee” σε σκηνοθεσία, χορογραφίες και μουσική διδασκαλία της Νεφέλης Μπραβάκη.

Περισσότεροι από 15 σολίστες και 60 χορωδοί, οι 15 από τους οποίους 5-7 χρονών παρουσίασαν μια παράσταση αφιέρωμα στην ιστορία του μιούζικαλ, ξεκινώντας από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα και φτάνοντας, ανεβαίνοντας ανά δεκαετία, ως το πασίγνωστο “mama mia”.

Τους φωτισμούς της παράστασης, που έδωσαν έναν ιδιαίτερο τόνο σε κάθε σκηνή, σχεδίασε ο Στεφανομάριο Γαζίλας, ενώ το ενδυματολογικό μέρος καλύφθηκε από το βεστιάριο του Ωδείου Φίλιππος, που μετά από τόσες παραστάσεις, αλλά και χορηγίες φίλων, έχει γίνει εντυπωσιακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Filippos Glee είναι πλέον τόσο καλά οργανωμένη, ώστε τα παιδιά που την αποτελούν καταφέρνουν και φέρουν σε πέρας τόσο δύσκολες στο στήσιμο παραστάσεις μόνα τους, χωρίς καν βοήθεια από τη μαέστρο τους, η οποία παρακολούθησε μαζί μας από το κοινό την παράσταση.

Μάθαμε δε, ότι σύντομα θα παρουσιάσουν καινούρια παραγωγή, ένα παιδικό μιούζικαλ και μάλιστα αυτή τη φορά στα ελληνικά -πάγιο αίτημα των μεγαλύτερων σε ηλικία ακροατών.

Τους ευχόμαστε καλή προετοιμασία και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη παράσταση!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb